Zoeken
 
 

Na sluiting van de gieterij HANKE: Veiling van het machinepark


23 januari 2023
Nog t/m 08-02-23 kunnen geïnteresseerden via Surplex.com bieden op de bezittingen uit het faillissement van de firma HANKE Gesellschaft für Gießerei-Kooperation mbH

De firma HANKE Gesellschaft für Gießerei-Kooperation mbH uit Eberswald is in 1993 opgericht en is sindsdien een bekende speler op de markt voor spuitgietonderdelen en complete oplossingen geweest voor vele afnemers.

 

Zij vervaardigden met name voor de automobielindustrie vele onderdelen: van componenten voor de transmissie van personenauto's en bedrijfsvoertuigen, via voertuigbesturingen tot aan gietonderdelen voor dichtheids- en porisiteitseisen. De firma HANKE Gesellschaft heeft aan bekende autofabrikanten geleverd en internationaal aan vele ondernemingen. Afgelopen jaar moest de firma HANKE Gesellschaft echter faillissement aanmelden, waarna het bestaande machinepark nu wordt geveild.

 

Als een onderneming begint aan een faillissementsprocedure is het belangrijk om samen te werken met een sterke en betrouwbare partner, die het proces snel en effectief kan uitvoeren. Als samenwerkingsproject tussen het industriële veilinghuis Surplex en de industriële dienstverlener Greenfield Industrial worden de bezittingen van de firma HANKE Gesellschaft nog t/m 08-02 op Surplex.com ter verkoop aangeboden.

 

De voor het productie-aanbod van de gieterij benodigde hoge kwaliteit, snelheid en precisie kon alleen met een hoogwaardig machinepark worden gerealiseerd. De 200 kavels die nu worden geveild, omvatten daarom onder andere goed onderhouden machines van de volgende fabrikanten:

 

• BROTHER bewerkingscel
• DECKEL MAHO CNC-freesmachine
• GILDEMEISTER draaibanken
• Hydraulische persen
• FRECH spuitgietmachines
• STRIKO aluminium-smeltoven

 

En daarnaast werkplaatswagens, hefplateaus en overige werkplaatsuitrusting. De machines kunnen op afspraak worden bezichtigd.


Greenfield Industrial is een expert op het gevoelige gebied van fabriekssluitingen en vestigingsliquidaties; Surplex biedt, als een van de grootste platforms voor de aan- en verkoop van gebruikte machines in Europa, een competente compleetservice uit eigen huis aan.

 

Over Surplex

Surplex is een van de toonaangevende Europese industriële veilinghuizen en handelt wereldwijd in gebruikte machines en bedrijfsinrichtingen. Het 16-talige veilingplatform Surplex.com kent jaarlijks ongeveer 45 miljoen bezoeken op zijn website. Op meer dan 800 online veilingen worden per jaar meer dan 55.000 industriële goederen verkocht. De onderneming, met vestiging in Düsseldorf, heeft kantoren in 15 Europese landen. Meer dan 220 werknemers uit 20 landen zorgen voor een jaaromzet van meer dan 100 miljoen euro. 

 

Uw contactpersoon voor deze veiling

Dennis Pawlin
Projectmanager
+49 211 42273737
dennis.pawlin@surplex.com

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren