Zoeken
 
 

Evenement toont de toekomst van lassen


Heist-op-den-Berg, 27 september 2022
De drie automatiseer- en lastechniekspecialisten DIN Tools, Yaskawa en ESAB slaan de handen ineen en organiseren een evenement om bezoekers een blik te geven op de toekomst van de lastechniek. Tijdens het evenement ‘The future of welding’, op 12 en 13 oktober bij DIN Tools in Heist-op-den-Berg (België) wordt er een gevarieerd programma aangeboden van demonstraties en workshops. Iedereen die geïnteresseerd is in de lastrends van morgen is van harte welkom op dit robotica-event.

In de vestiging van DIN Tools worden bezoekers meegenomen langs de oplossingen die een positieve invloed kunnen hebben op de efficiëntie en het gebruikersgemak van lasautomatisering. Er zullen live demonstraties en workshops gegeven worden van verschillende lasproducten en -systemen, zoals lasrobots en -cobots, digitale opvolging, een SAT lasproces, offline programmeersoftware, Weldcloud-toepassing, SPEED-lasproces en lasercleaning met een lasrobot.

 

Indien bezoekers een compact werkstuk of step file van hun werkstuk meebrengen kan de toepassing meteen bekeken worden. Tevens kunnen na 20.00 uur privésessies gereserveerd worden, bijvoorbeeld voor producttesten.

   

Netwerken

Na het bijwonen van de demonstraties en workshops is er de mogelijkheid tot netwerken met verschillende vertegenwoordigers van de drie deelnemende bedrijven en met andere bezoekers. Geïnteresseerden kunnen zich gratis aanmelden via het marketing.nl@yaskawa.eu.com. Voorregistratie is gewenst, er zijn beperkt plekken beschikbaar.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren