Zoeken
 
 

Meer bezoekers op DEMO DAYS


Boussu, 13 september 2022
Zowat 4.500 bezoekers van DEMO DAYS liepen een parcours van 3km langs de exposanten doorheen de Terril Saint-Antoine in Boussu. Dit is een stijging van 16 procent in aantal bezoekers ten opzichte van de editie in 2018. Tijdens dit tweedaagse evenement konden de bezoekers meer dan 100 machines, vrachtwagens, breek- en zeefinstallaties naar hartenlust testen. Of uiteraard ook gewoon genieten van de demonstraties op dit impressionante terrein.

Na een eerste geslaagde editie in Braine-l'Alleud was het 33ha terrein in Boussu het decor om nog meer merken tentoon te stellen. Zo'n 60 exposanten hebben, verspreid over vier grote zones, het beste van zichzelf gegeven om hun machines op de ruime kavels maximaal te demonstreren.

 

Op de hellingen werden de machines op verschillende hoogtes getoond. Ook voor de truckmerken werd een zeer ruim parcours voorzien met diverse uitdagingen om zo de kunde van de vrachtwagens te laten voelen aan de bezoekers. Behalve de leveranciers van grondverzetmachines en trucks, waren er ook stands van leveranciers van uitrustingsstukken, GPS-systemen, automatische vetsmeersystemen, enz.

 

Naast de vele demonstraties en tests was het eveneens de bedoeling om het natuurdomein te helpen herstellen en dat door onder andere het verwijderen van invasieve plantensoorten. Le Département de la Nature et des Fôrets was na afloop dan ook heel tevreden.
Ook de eerste reacties van de exposanten waren heel positief. Dus we kijken nu al uit naar de volgende editie in september 2024.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren