Zoeken
 
 

Belgische technologische D2M beurs verwacht weer veel Nederlandse standhouders en bezoekers


Kortrijk, 6 september 2022
Kortrijk Xpo is op 21 en 22 september het toneel van de Design to Manufacturing (D2M beurs) de opvolger van Prototyping-MNE dat twee jaar geleden als een van de laatste maakbeurzen voor corona plaatsvond. Behalve honderd standhouders met de nieuwste technologie, machines en software uit Nederland en België, komen ook in het randprogramma de trends op gebied van manufacturing 4.0 aan bod.

"Maakbedrijven en machinebouwers die weken doen over design, calculatie, en productietiming mogen het stilaan vergeten. Uw klant wil een trio van snelle leveringen, op maat ontwikkelde designs en vooral flexibele orderhoeveelheden. Kortom, als afdelingen zoals ontwerp, calculatie, verkoop, productie, asset management en toelevering niet unisono afgestemd en gesmeerd georganiseerd worden, wordt het de komende jaren wel heel problematisch", klinkt het bij de organisatie van Design to Manufacturing (D2M), de beurs waar design en maak gebundeld zijn. 

 

Vragen en uitdagingen in de maakindustrie

Op 10 technologieroutes lopen de bezoekers langs de verschillende exposanten die antwoord geven op een brede waaier aan vragen die momenteel spelen in de maakindustrie, zoals: 

 

Hoe kan ik morgen snel, modulair, duurzaam en productiegericht engineeren en prototypen?
Hoe vermijd ik machinestilstanden, een tekort aan wisselstukken en gereedschappen, verhoog ik de OEE en vermijd ik dure en lange interventies?

 

Welke nieuwe gereedschapsmachines, productiemethodes, automatisering en digitalisering maken mijn productie wendbaar, snel en competitief?

 

Welke externe expertise en kennis bieden mij de juiste basis om mijn productie te optimaliseren en de toekomstige klant te bedienen?

 

Welke toeleveranciers bieden mij de nodige garanties, co-creatie en early involvement?


Traditioneel komen er ook veel Nederlandse bezoekers op de gecombineerde maak-, designbeurs in Kortrijk af. Onder de standhouders eveneens tal van Nederlandse bedrijven zoals bijvoorbeeld VALK Welding en 247tailorsteel dat recent aankondigde een productievestiging te gaan openen in België. 

 

Randprogramma

Naast de exposanten is er een informatief randprogramma in de vorm van Expert Classes en Debatten tussen kennisinstellingen en maakbedrijven. Manufacturing 4.0, modulair & slim engineeren en produceren staat hierbij centraal. 

 

Het bijwonen van het randprogramma en het bezoek aan de beurs is gratis. Registeren kan via deze link.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren