Zoeken
 
 

SPIE gebruikt zomertijd voor zoektocht naar 262 nieuwe medewerkers


10 augustus 2022
SPIE België, een dochteronderneming van de SPIE Groep, de onafhankelijke Europese leider in multitechnische diensten op het gebied van energie en communicatie, is op zoek naar 262 nieuwe medewerkers om haar teams in heel België te versterken.

De misvatting bestaat dat het zomerseizoen het slechtste moment is om te solliciteren. Maar wat als het net andersom was? Bij SPIE België is solliciteren in de zomer juist een uitstekend idee, zoals Annik Vandeputte, HR Development Manager bij de Belgische dochteronderneming, aangeeft: 'Deze zomer zetten we onze inspanningen voort om technische profielen te vinden - ingenieurs en projectmanagers, werfleiders, elektriciens, lassers, enz. - om onze teams op het terrein te versterken. In totaal zijn er niet minder dan 262 vacatures beschikbaar op de website www.join.spie.be .'

 

Alle functies zijn voor onbepaalde tijd, ongeacht profiel, leeftijd of opleidingsniveau. Ook de plaats van vrouwen wordt in alle functies en op alle niveaus van het bedrijf zeer gewaardeerd. 

 

'In ons 100-dagen interview zijn al onze nieuwe aanwervingen het eens over het warme onthaal en de kwaliteitsvolle opvolging die ze krijgen wanneer ze bij SPIE komen werken. Ze appreciëren ook de aanzienlijke autonomie die ze krijgen, de flexibiliteit van hun werkuren, de mogelijkheid om dicht bij huis te werken, de vele doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming en ten slotte de goede algemene sfeer bij SPIE België', besluit Annik Vandeputte.
 

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren