Zoeken
 
 

Eltrex breidt uit naar Frankrijk


20 juli 2022
Het succes van Eltrex Motion in de Benelux krijgt navolging in Frankrijk. Op 1 juli 2022 ging Eltrex France officieel van start. Het nieuwe bedrijf staat onder leiding van Coen Waltman, tevens directeur van Eltrex Motion in de Benelux. Marc Rea is in Frankrijk verantwoordelijk voor sales.

‘Na onze successen in België, Nederland en Luxemburg zijn we nu klaar voor de volgende stap: de start van Eltrex France‘, zegt Waltman. ‘Diverse klanten en partners in de Benelux hebben ons gevraagd om hen te volgen naar Frankrijk. Dit maakt de expansie naar Frankrijk een logische keuze. We zijn ervan overtuigd dat we op deze voor ons nieuwe markt met onze expertise waarde kunnen toevoegen en zo nieuwe zakelijke kansen kunnen creëren. Zeker met Marc Rea aan boord. Met zijn meer dan 25 jaar ervaring in de motion control-markt gaan we onze groeiambities waarmaken.'

 

Eltrex Motion - onderdeel van de Eight Lakes group - is gespecialiseerd in aandrijf- en positioneertechniek en actief in de apparaten- en machinebouw. De afgelopen jaren lag de focus op het verder versterken van de positie binnen de markt van ‘Motion Control Technologies' in de Benelux. Daarbij werd onder andere ingezet op het beter bedienen van bestaande en nieuwe klanten door het meer delen van specialistische kennis. De Eigh Lakes group behaalde vorig jaar een omzet van 135 miljoen euro.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren