Zoeken
 
 

Nederlandse 247TailorSteel breidt uit naar België


Hooglede, 15 juni 2022
Het Nederlandse 247TailorSteel heeft de bouw aangekondigd van een eerste productiefaciliteit in België. Het bedrijf is al langer bezig met een opmars in Europa, naast de fabriek in Nederland zijn er inmiddels drie vestigingen in Duitsland, waarvan de laatste in september van dit jaar volledig operationeel zal zijn.

De nieuwe productiefaciliteit wordt gebouwd in Hooglede, nabij Roeselare en zal initieel een capaciteit van vier lasersnijmachines, drie buislasers en vier kantbanken hebben. De fabriek beslaat 17.000 m2 op een terrein van ruim 30.000 m2 en zal uiteindelijk aan 250 medewerkers werk bieden. Gefaseerd zal het machinepark in Hooglede groeien naar twaalf lasersnijmachines, tien buislasers en twaalf kantbanken. De bouw start naar verwachting in de tweede helft van 2022, de productiefaciliteit moet in het najaar van 2023 volledig in gebruik zijn.

 

Deze stap draagt bij aan de groeiambitie van 247TailorSteel en versterkt volgens hen het merk en de positie in de markt. 'Hierdoor verstevigen we onze lokale aanwezigheid en komt ons doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen steeds dichterbij. Dankzij de opening van deze nieuwe locatie kunnen wij onze klanten in België en Noord-Frankrijk nog meer gemak bieden en onze producten van hoge kwaliteit nog sneller leveren.'

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren