Zoeken
 
 

LVD lanceert online ticket system voor support


Gullegem, 7 juni 2022
LVD Company nv lanceert het nieuwe service- en supportportaal Online Support Ticketing System (OSTS) voor haar klanten wereldwijd. Het wil hiermee de service versnellen en naar een hoger niveau tillen. Dat laat het bedrijf deze week weten in het een persbericht.

OSTS biedt klanten 24/7 toegang om tickets aan te maken voor servicegerelateerde onderwerpen, zoals een service-interventie aanvragen, informeren naar reserveonderdelen, preventief onderhoud inplannen, zich aanmelden voor een training of gewoon een vraag stellen. Dankzij het portaal zegt LVD voortaan sneller en efficiënter te kunnen reageren op vragen van klanten.

 

Klanten moeten zich registreren via OSTS om beveiligde logingegevens voor het portaal te ontvangen. De service is gratis. ‘Met OSTS is het mogelijk om gemakkelijk en op elk moment een ticket in te dienen. Dit gaat vervolgens onmiddellijk door naar het bevoegde lokale serviceteam, dat dan actie onderneemt', laat het de machinebouwer weten. De status van het ticket wordt in real-time weergegeven. Het OSTS-portaal geeft ook de communicatiehistoriek van alle LVD-machines van een klant weer.

 

Efficiëntere afhandeling  

Het nieuwe systeem heeft niet alleen voordelen voor klanten, maar moet ook de efficiëntie bij LVD verbeteren. ‘Het systeem laat LVD op zijn beurt toe om de aanvragen van klanten te centraliseren en beter te beheren, samen te werken met andere supportteams en zo een betere service te bieden', klinkt het. 


LVD voegt er nog aan toe: ‘OSTS vervangt geen telefonische hotline of e-mailondersteuning. Klanten kunnen customer service nog steeds bellen of e-mailen, maar worden aangemoedigd om zich te registreren voor OSTS, zodat ze sneller een antwoord krijgen.'

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren