Zoeken
 
 

Minister Clarinval opent donderdag eerste "Journée du Métal" in Namur Expo


Namur, 30 mei 2022
Federaal minister Clarinval, onder andere belast met Middenstand, Zelfstandigen en KMO’s, opent op donderdag 2 juni 2022 de eerste "Journée du Métal", een vakbeurs voor de Franstalige metaalsector in Namur.

Het initiatief van Journée du Métal komt van beursorganisatie Easyfairs Belgium dat recent nog de Advanced Engineering hield in het Expocenter in Antwerpen en ook verantwoordelijk is voor de Welding Week.

'Na de laatste editie van Welding Week en Subcontracting in november 2019 in Antwerp expo, gaven de exposanten aan dat er interesse was om tussen de 4 jaarlijkse Antwerpse edities ook een kort en krachtig event te houden voor de Franstalige markt', verklaart Easyfairs het initiatief in Wallonië. 'Omwille van Covid-19 werden onze plannen voor deze nieuwe ééndagsvakbeurs even op pauze gezet.'

 

Zeventig exposanten 

De eerste editie van de beurs in Mamur Expo is volgeboekt met 70 exposanten, specialisten in het lassen en snijden, draaien, frezen en plooien van metalen, voor-en nabewerking, 3D printing, metaal-toeleveranciers. Op 2 juni wordt om 10u00 de officiele opening verzorg door federaal minister David Clarinval en Dirk Van Roy, CEO van easyfairs Belgium.

 

Naast het aanbod van de exposanten, kent de beurs ook een informatief randprogramma. Strategische parterns van Easyfairs, Het Belgisch instituut voor lastechnieken en VCL-CPS, zorgen voor live demo's en technische conferenties.


Elke bezoeker kan op onze Wall of Flame zijn naam, initialen of een tekening lassen en hiervan een foto posten op zijn of haar social media netwerk. 'Zo willen wij het technische beroep in de metaalsector op een positieve manier promoten', klinkt het bij de organisatie.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren