Zoeken
 
 

Sirris en Agoria bezoeken twee maakbedrijven in kader Industrie 4.0 roadshow


Kempen, 24 mei 2022
In het kader van hun What’s Up What’s Next Roadshow organiseren kennisinstelling Sirris en technologiefederatie Agoria op 9 juni een bedrijfsbezoek bij twee innovatieve maakbedrijven uit de Kempen.

Sirris en Agoria hebben Borit uit Geel en Geysen Academie gestrikt voor een bedrijfsdag op 9 juni. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden om aan de bedrijfsexcursie deel te nemen. Het dubbele bedrijfsbezoek, dat plaatsvindt binnen de What's Up What's Next Roadshow, is vooral bedoeld voor CEO's en productieverantwoordelijken van Vlaamse kmo's die aan de hand van concrete voorbeelden de precieze betekenis en de economische meerwaarde van Industry 4.0 willen ontdekken.

 

Borit uit Geel is Factory of the Future en transformeert metalen coils tot core elementen om waterstof om te zetten in elektriciteit. Bij de productie zoeken haar medewerkers continu de grenzen op van wat technologisch haalbaar is en maken ze volop gebruik van data die ze meten.

 

Ook bij Geysen Academy uit Westerlo staat Industrie 4.0, digitalisering hoog op de agenda. In dit bedrijf maken de bezoekers kennis met een state-of-the-art opleidingscentrum, bestaande uit een vaste en mobiele minifabriek, tientallen testborden, machines, eventruimtes.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren