Zoeken
 
 

Slotbericht van Techni-Mat


16 maart 2022
Kortrijk Xpo. Techni-Mat is een beurs die focust op technieken en materialen voor infra en ruwbouw en is een initiatief van InfraTech (Rotterdam Ahoy) en Matexpo (The Fair Experts).

Het was voor de organisatie een hele opluchting dat dit de eerste vakbeurs was die door kon gaan zonder beperkingen in twee jaar tijd. Iedereen was enthousiast om eindelijk klanten en relaties opnieuw te mogen ontmoeten onder normale omstandigheden.

 

Aan het all-in concept van de eerste editie werd niets gewijzigd, de partners zorgden voor een mooi en sterk contentprogramma en er heerste een hele positieve sfeer onder de 123 exposanten en bezoekers. Er was een algemene tevredenheid over de standen en ook over de kwaliteit van de bezoekers was men het unaniem eens. In totaal kwamen 1937 professionals langs, verspreid over de twee dagen, zo'n 17 procent meer dan in oktober 2020.

  

Techni-Mat Awards

Tijdens de uitreiking van de tweede Techni-Mat Awards, kaapte Kessel met EcoLift (XL) de Sustainability Award weg en CGK Maritime met SUREbridge de Technical Award. Bezoekers brachten op 9 maart hun stem uit op één van de zes genomineerden. Stradus met Hydro Store+ won de Audience Award.

 

De komende dagen wordt er nog een uitgebreide enquête georganiseerd bij de exposanten en bezoekers. Die moet de organisatie een inzicht geven in de verbeterpunten om zo de nodige bijsturingen voor de derde editie te doen. Deze al plaatsvinden op 6 en 7 maart 2024 in Kortrijk Xpo.


 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren