Zoeken
 
 

Techno Coating ontvangt EN 1090


Londerzeel , 21 december 2021
Poederlakkerij Techno Coating uit Londerzeel heeft de conformiteitsverklaring EN 1090 in combinatie met het Qualisteelcoat-label behaald. Het bedrijf is nu in het bezit van het kwaliteitslabel Qualisteelcoat voor de hoogste corrosieklassen C5H, meer bepaald de coatingsystemen HD2: discontinu thermisch verzinkt materiaal gevolgd door een poedercoating.

Techno Coating , sinds 1 december 2021 een Leviat company, lakt zowel op staal, verzinkt staal, aluminium als op inox. In één beweging worden stukken verzinkt of gemetalliseerd, opgekuist en gepoederlakt. Aangezien deze activiteiten op dezelfde site doorgaan, is witroest onbestaand. Bij noodzaak is montage van diverse stukken tot een eindproduct ook mogelijk. De klanten komen uit volgende industrietakken: gevelbouw, ramen - en deuren, poorten en hekwerk, trappen, leuningen en andere metaalconstructies, algemene metaalbewerking, schrijnwerkerij, algemene industrie en de particuliere markt.

 

VOM

Op 16 december 2021 heeft Veerle Fincken, manager van VOM vzw, beide certificaten overhandigd aan zaakvoerders Wim en Geert Pas en aan projectbegeleider Luc Brugghemans. Het bedrijf is tevreden beide labels te hebben gehaald in één stap. Het in bezit zijn van het Qualisteelcoat-label zorgt ervoor dat opdrachtgevers en constructiebedrijven sneller de weg vinden naar Techno Coating nv. Ook stellen de zaakvoerders een stijgende vraag naar deze conformiteitsverklaring EN1090 vast. Geert Pas bevestigt: ‘Qualisteelcoat en EN 1090 zijn labels die op meer aanzien mogen rekenen bij de (overheids)bedrijven die zoeken naar een duurzame bescherming via een coating. Ook gerenommeerde projectontwikkelaars en studieburelen vinden sneller de weg naar ons bedrijf. Het label schept vertrouwen bij klanten en prospects.'

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren