Zoeken
 
 

Indumation.be verschoven naar late lente 2022


Kortrijk, 1 december 2021
Industrialfairs (organisator van Indumation.be, Machineering, INE, ABISS en Prototyping-MNE) heeft samen met de belangrijkste technologiebedrijven, vertegenwoordigd binnen de federaties Agoria en InduMotion, besloten om de timing van automatiseringsevent Indumation.be te herzien.

Met al 92 procent van de oppervlakte ingenomen door 175 bedrijven en een programma vol events en expert classes, was Indumation.be 2022 klaar voor de zesde editie. Diverse technologiebedrijven geven echter aan dat de geplande datum begin februari te vroeg komt, gezien de huidige situatie. Een deelname aan een vakbeurs als Indumation.be vereist niet alleen grote budgettaire inspanningen, maar ook een grondige, lange voorbereiding. Om meer dan 10.000 beslissers en voorschrijvers uit alle industriële en publieke sectoren als bezoeker te kunnen verwelkomen, en om een dergelijk grootschalig event met feestelijke nocturne te kunnen neerzetten, is voldoende zekerheid over de randvoorwaarden noodzakelijk.

 

Om de exposanten en de markt duidelijkheid en zekerheid te kunnen bieden, werd beslist om Indumation.be uit te stellen naar de late lente. Een moeilijke en pijnlijke, maar tijdige en kordate beslissing van de drie organiserende partners Industrialfairs, Agoria en InduMotion om voluit te gaan voor de komende editie van Indumation.be op 18, 19 en 20 mei 2022 in Kortrijk Xpo. 

 

Bart Steukers, CEO Agoria: 'De komende periode staan we voor heel wat uitdagingen ook wat betreft het organiseren van events. Ook deze keer moeten we een doordachte beslissing treffen in kader van de lang verwachte beurs Indumation. De zesde editie die voorzien was in februari 2022 zal verschoven worden naar mei 2022. De gezondheid van u als bezoeker maar ook als standhouder blijven van het hoogste belang en daarom is de verschuiving naar een latere datum voor Agoria de enige juiste, maatschappelijk onderbouwde beslissing. Als federatie van de technologie die iedereen wil verbinden die door technologie geïnspireerd is, ligt deze beurs ons nauw aan het hart en blijven we de succesvolle initiatieven INE en Indumation.be vol enthousiasme steunen. We kijken ernaar uit u terug te mogen ontmoeten op de nieuw aangekondigde data.'

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren