Zoeken
 
 

Vakbeurs toegespitst op slijptechnologie


Stuttgart (DE), 24 maart 2021
Branchevereniging VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken) lanceert een nieuwe beurs over slijptechnologie. De eerste editie van GrindingHub zal plaatsvinden van 17 tot 20 mei 2022 in Stuttgart.

De organisatie van de tweejaarlijkse beurs ligt in handen van de VDW in samenwerking met Messe Stuttgart en de industriesector 'Machine Tools and Manufacturing Technology' van Swissmem (Association of the Swiss Mechanical, Electrical and Metal Industries).

 

'De industrie groeit sterk en heeft een geschikte internationale etalage nodig om haar expertise en technische innovaties te laten zien,' aldus Stephan Nell, directeur van United Grinding in Bern, een grote Zwitserse fabrikant van slijpmachines. Nast United Grinding hebben al 22 andere bedrijven hun deelname aan de beurs toegezegd, waaronder Agathon, Danobat-Overbeck, DVS Tooling, Hembrug, Liebherr Verzahntechnik, Supfina en Vollmer.

 

De belangrijkste thema's van GrindingHub zijn technologie/processen, productiviteit, automatisering en digitalisering in slijptechnologie. Er zijn ook plannen om speciale oplossingen te presenteren in showgebieden. In de jaren waarin er geen beurs is zal er een aanvullende webconferentie worden gehouden.

 

'Moderne beursconcepten moeten ook online formats bieden die exposanten in staat stellen hun internationale bereik te vergroten en meer zichtbaarheid te genereren,' zei Wilfried Schäfer, uitvoerend directeur van de VDW. Messe Stuttgart en VDW hebben al veel ervaring opgedaan met het gebruik van digitale formats.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren