Zoeken
 
 

Digitale Metav van start


23 maart 2021
Met zo'n tachtig exposanten trapte de branchevereniging VDW (Verein Deutscher Werkzeugmaschinenfabriken) vandaag de eerste dag van de digitale Metav af.

'In tegenstelling tot de meeste online-evenementen, biedt de METAV digitaal eigenlijk een echte 3D-ervaring voor bezoekers als ze door de hallen lopen,' legt Wilfried Schäfer uit.

 

 Nadat de bezoekers zich hebben geregistreerd en ingelogd, krijgen ze toegang tot de beurs via de ontvangsthal. Verspreid over twee beurshallen zijn tachtig verschillende stands te bezoeken met 25 tot 100m2 expositieruimte, uitgerust met video's, directe links en een mediatheek. Via (video)gesprekken kan er contact worden gelegd met de standhouders.

 

'Dit is een heel ander soort beursbezoek', zegt Schäfer. 'We vinden de situatie misschien niet leuk, maar er is op dit moment eigenlijk geen alternatief. En het heeft zo zijn voordelen. Bezoekers kunnen zonder veel moeite hun beurszaken regelen, gemakkelijk de weg vinden naar de stands waarin ze geïnteresseerd zijn, extra inspiratie opdoen terwijl ze hun weg door de hallen vinden en gericht en zelfs herhaaldelijk luisteren naar de gesprekken in de websessies die hen interesseren. En natuurlijk kunnen ze ook bestellingen plaatsen, net zoals ze dat op de Metav in Düsseldorf doen.' De VDW verwacht dat Metav digitaal niet alleen geïnteresseerden in Noordrijn-Westfalen en de Benelux zal bereiken, maar ook bezoekers uit heel Duitsland en aangrenzende markten zal kunnen bereiken.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren