Zoeken
 
 

Efficy stopt 1 miljoen euro in 'coronafonds'


10 februari 2021
Efficy, een Europese CRM-specialist met hoofdkantoor in Brussel, heeft een fonds van 1.000.000 euro opgericht om Belgische en Luxemburgse bedrijven te ondersteunen. Dit fonds zal bedrijven helpen bij de implementatie van de Efficy CRM-oplossing om zo hun digitale transformatie niet te vertragen door de coronacrisis.

Corona heeft voor veel bedrijven de pauzeknop ingeduwd als het gaat om digitale transformatieprojecten. Hieronder vallen vaak ook CRM-projecten, wat tegenstrijdig is want de coronacrisis heeft geleerd dat een CRM-oplossing cruciaal is voor het beheer van contacten, klantenrelaties en projecten, zeker als we van thuis uit werken. Terwijl de digitale transformatie tijdens de crisis een versnelling heeft genomen, blijven veel bedrijven wegens budgettaire onzekerheid terughoudend om hun achterstand in te halen. Om ervoor te zorgen dat bedrijven niet beperkt blijven met betrekking tot het uitrollen van hun CRM-project, heeft Efficy een fonds van 1.000.000 euro opgezet om bedrijven in België en Luxemburg te ondersteunen bij de implementatie van één van de Efficy CRM-oplossingen.

 

 'Als finalist van de Franstalige ‘Onderneming van het Jaar' award in België (georganiseerd door EY) en met een jaarlijkse groei van gemiddeld 42 procent, tonen we aan een financieel stabiel en duurzaam bedrijf te zijn. Dat is de reden dat we ons nu geroepen voelen om tijdens deze crisis andere bedrijven te helpen', legt Cédric Pierrard, CEO van de Efficy Groep, uit.

 

Kernwaarden

Een van de drie kernwaarden van Efficy is ‘We care'. 'Het fonds is voor onze prospecten die net die laatste duw in de rug nodig hebben om de beslissing te nemen om de Efficy CRM-oplossing te implementeren. Het zou jammer zijn als zij niet op de trein van de digitale transformatie kunnen springen terwijl wij in staat zijn hen te helpen', benadrukt Pierrard het idee achter het fonds.

 

Oplossing op maat

Net als de Efficy CRM-oplossing is het fonds op maat gemaakt voor de behoeften van het project en gebonden aan gebruiksvoorwaarden.

 

Het kan zijn dat het bedrijf een extra opleiding nodig heeft, of financiële steun voor de implementatie. De toewijzing vanuit het fonds wordt geval per geval besproken met de Efficy-accountmanagers.

 

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren