Zoeken
 
 

Sweco verwerft Aries Real Estate Solutions


7 oktober 2020
Sweco Belgium breidt zijn multidisciplinaire dienstverlening verder uit met de overname van Aries Real Estate Solutions (A-RES). Het bureau heeft een sterke reputatie op het gebied van regie en management van vastgoedgerelateerde projecten in Vlaanderen, Brussel en Wallonië.
'Het doet ons erg veel plezier om de getalenteerde consultants van A-RES in de grote Sweco-familie op te nemen. Hun jarenlange expertise in onder meer project-, planning- en kost-management, programmatie, en algemene vastgoedconsultancy is een ware troef voor onze Buildings divisie. Via onze one-stop-shopbenadering bieden we nu al een antwoord op de multidisciplinariteit en complexiteit van hedendaagse bouwprojecten. Vandaag én morgen zullen we onze klanten exact de juiste expertise voor hun specifiek project aanbieden', zegt Erwin Malcorps, Managing Director van Sweco Belgium.

 

Aries Real Estate Solutions is ontstaan uit het architecten- en ingenieursbureau Aries, dat in 1974 werd opgericht. Het bedrijf telt vandaag elf medewerkers en heeft haar kantoren te Gent en Brussel.

 

'Sweco sluit perfect aan bij de filosofie die we al meer dan dertig jaar voor ogen hebben bij de totaalbegeleiding en beheer van middel- tot grootschalige bouwprojecten, met bijzondere focus op de drievuldigheid die het welslagen van een project bepaalt: kwaliteit, timing en budget. We kijken er naar uit om bij die focus samen innovatieve en duurzame oplossingen aan te reiken aan onze private en publieke opdrachtgevers, en de knowhow bij onze dienstverlening nog verder uit te breiden', zegt Luc-Georges Dubrulle, CEO van A-RES.

Sweco verwerft Aries Real Estate Solutions'
Van links naar rechts: Erwin Malcorps (Managing Director, Sweco Belgium), Luc-Georges Dubrulle (CEO A-RES), Roel Dehoorne (COO A-RES) en Vicky De Bollen (Director Finance, Facility & Legal, Sweco Belgium) (Foto: Caroline Monthaye)
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren