Zoeken
 
 

Exact Live: Het event waar KMO's, accountants, en cijfers elkaar versterken


17 september 2020
ADVERTORIAL - Dit jaar vindt Exact Live voor het eerst volledig online plaats van 29 september tot en met 2 oktober. Verspreid over vier dagen worden bezoekers meegenomen in de wereld van Exact. Met verschillende topsprekers als Stijn Swijns, de laatste software innovaties en een virtuele beursvloer belooft het een spectaculaire editie te worden.
Deze digitale versie vervangt de real-life editie, die door het coronavirus niet door kan gaan.

The virtual edition

Exact Live - The virtual edition bestaat uit een mix van live-onderdelen met veel interactie, keynotes onder leiding van moderator Hanne Decoutere, on demand-sessies en nieuwe productontwikkelingen. Met meer dan 30 sessies worden onderwerpen als digitalisatie, vereenvoudigde administratie en efficiënte processen besproken. Specifiek afgestemd op de verschillende sectoren. Van accountancy, supply chain, bouw, zakelijke dienstverlening, productie, handel tot accountants, finance en IT-professionals. Voor elke doelgroep staan er specifieke sessies op het programma. Alles om bedrijven en ondernemers beter te laten draaien en verder te laten groeien. Bezoekers kiezen zelf welke programmaonderdelen zij willen volgen.

 

Veilig en beschikbaar voor iedereen

Het softwarebedrijf kiest bewust voor een volledig online evenement. 'Veiligheid en gezondheid staan voorop, daarin nemen we onze verantwoordelijkheid. We willen niemand met lastige keuzes opzadelen en voor iedereen bereikbaar zijn', vertelt Petra Vunderink, Head Of Marketing Communications bij softwarebedrijf Exact.

 

Een programma om te bingewatchen

Exact heeft inmiddels al vele jaren ervaring met het organiseren van Exact Live in België en in Nederland, maar door de nieuwe omstandigheden zijn we het helemaal aan het heruitvinden. 'We willen niet alleen een vertaling maken van het offline event naar het online event. Het gaat een memorabele ervaring worden, waarbij bezoekers zodanig worden geboeid dat ze meerdere keren in de week terugkomen. Een serie die u wilt bingewatchen.'

 

Volledige eventbeleving

Exact Live - The virtual edition kan daarom dit jaar gezien worden als een grote en inspirerende TV show met verschillende topsprekers, laatste software innovatie en een virtuele beursvloer met Ecosysteem Partners. Tot slot komen bezoekers eenvoudig in contact met andere bezoekers, kunnen zij direct al hun vragen stellen aan een van de experts of een demo aanvragen. En dat alles op een interactief platform, waar bezoekers elke dag virtueel worden ontvangen en begeleid. Zo ervaren bezoekers een volledige eventbeleving vanuit hun zetel.

 

Informatie en inschrijven 

 

Over Exact

Exact, opgericht in 1984 en met hoofdzetel in Delft (Nederland), ontwikkelt software voor financieel beheer en Enterprise Resource Planning (ERP) voor kmo's. Exact heeft meer dan 66.000 bedrijven en meer dan 1.100 accountants op Exact Online in België.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren