Zoeken
 
 

247TailorSteel van start in Hilden (DE)


Hilden (DU), 16 september 2020
Na maanden hard werk is de nieuwe fabriek van 247TailorSTeel in Hilden (Duitsland) van start gegaan. De laatste lasers en kantbanken zijn geïnstalleerd, nieuwe medewerkers zijn ingewerkt, de komende dagen worden nog de laatste puntjes op de i gezet.

247TailorSteel startte in november 2019 met de bouw van de nieuwe productiefaciliteit in Hilden, in de buurt van Düsseldorf. De nieuwe locatie sluit aan bij de groeiambitie van het bedrijf en biedt extra mogelijkheden voor klanten.

 

Het machinepark van 247TailorSteel groeit met de nieuwe productiefaciliteit naar 37 lasersnijmachines en 20 kantbanken op een totaal productie oppervlakte van 36.000 m². Hilden gaat aanvankelijk beschikken over 3 lasersnijmachines, 2 kantbanken en 1 machine voor kantafronding op een productieoppervlakte van 10.000 m2. Het is de tweede productiefaciliteit in Duitsland voor het bedrijf, het hoofdkantoor is gevestigd in Nederland. Dankzij het volledig eigen hightech machinepark en online portaal Sophia kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, ontvangen zij binnen één minuut een offerte én krijgen zij hun producten binnen 48 uur geleverd. 

 

De samenwerking met Parcom Capital vormt de basis voor verdere internationale expansie en het verwezenlijken van het doel om klanten binnen een straal van 200 kilometer te bedienen. De nieuwe productiefaciliteit in Hilden is een grote stap in deze richting. Door de bouw van de fabriek gaan in eerste instantie 35 nieuwe werkplekken gecreëerd worden, op middellange termijn worden ongeveer 130 werknemers verwacht. 

 

Benieuwd hoe de bouwwerkzaamheden vanaf het begin verlopen zijn? Bekijk dan onderstaande video: 

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren