Zoeken
 
 

Formnext gaat digitaal


7 september 2020
Onder de naam Formnext Connect zal de beurs Formnext dit jaar digitaal plaatsvinden. Hiertoe is besloten door de Messe Frankfurt naar aanleiding van het toenemende aantal coronabesmettingen wereldwijd en de hiermee samenhangende toename van reisrestricties.

In eerste instantie zou de beurs een hybride variant krijgen dit jaar. Er was een nieuwe lay-out bedacht voor de beurs, nieuwe standbouwpakketten werden gepland en de hygiënemaatregelen uitgewerkt. Met de huidige stijging van de besmettingscijfers is de fysieke beurs echter komen te vervallen.

 

'In de loop van de crisis heeft de additievenindustrie duidelijk het potentieel aangetoond dat ligt in een flexibele, gediversifieerde en gedecentraliseerde productie. Het lijdt geen twijfel dat AM een van de toonaangevende technologieën zal zijn die de weg uit de recessie zal wijzen. Het zal een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van nieuwe producten, het ontwerp van veerkrachtige toeleveringsketens en de ontwikkeling van duurzame bedrijfsmodellen', zegt Sascha F. Wenzler, Vice President Formnext Mesago Messe Frankfurt. 

 

'Een uitwisseling tussen technologieaanbieders en gebruikers is hiervoor absoluut noodzakelijk en we steken nu al onze energie in de realisatie van een virtueel Formnext, de Formnext Connect', vervolgt Wenzler. 'Het wordt aan het einde van het jaar het centrale virtuele platform voor zakelijke en kennisuitwisseling voor de wereldwijde AM-gemeenschap.'  

 

Formnext Connect start vanaf 10 november 2020 als een virtueel evenement en zal een breed scala aan digitale diensten aanbieden. Deze omvatten exposantenpresentaties in showrooms (producten, informatie, video's, chatfunctie, leadgeneratie / leadtracking), intelligente matchmaking met alle deelnemers ondersteund door AI, live streaming en on-demand content van het ondersteunende programma en webinars, evenals de planning / toewijzing van afspraken voor online vergaderingen met exposanten. Meer details volgen binnenkort. 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren