Zoeken
 
 

LVD organiseert eigen online en live technologie event


Gullegem, 2 september 2020
Vanwege de uitgestelde Euroblech introduceert LVD Insights 2020, een reeks technologische evenementen die zowel virtueel als live plaatsvinden van september tot december. Insights 2020 gaat van start met zes Virtual Tech Sessions over onderwerpen als fiberlasersnijden, nieuwe automatiseringsmogelijkheden, adaptief plooien en plooiautomatisering van 15 tot en met 17 september.
Het Insights 2020 -platform biedt plaatwerkers toegang tot nieuwe technologie en  productlanceringen. Naast de virtuele evenementen in september zijn er virtuele technieksessies gepland voor oktober, november en december. Elke maand wordt er ingegaan op nieuwe onderwerpen, alle sessies bieden de deelnemers de mogelijkheid om in realtime vragen te stellen aan technische experts.

Voor wie kan en wil zijn er ook de Live Tech Days in het LVD's Experience (XP) Center in Gullegem. Hier worden nieuwe technologieën en producten gepresenteerd, zijn live-demonstraties, kunnen vragen worden gesteld aan technisch personeel en bestaat de mogelijkheid tot netwerken. Op de dagen kunnen maximaal 25 personen aanwezig zijn vanwege het coronavirus. Ook zijn er verhoogde veiligheidsmaatregelen getroffen.

De Insights Tech Days 2020 zijn gepland voor: 27 en 28 oktober, 3 en 4 november en 25 en 26 november. Voor de sessies van 15 tot en met 17 september is het nu al mogelijk om in te schrijven: www.lvdgroup-insights.com/en/virtual-tech-sessions.

 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren