Zoeken
 
 

TVH in top 20 aantrekkelijkste werkgevers


Waregem, 26 mei 2020
Elk jaar voert human resources specialist Randstad een grootschalig onderzoek naar de meest aantrekkelijke werkgevers in België. Nieuwkomer in de top 20 van dit jaar is TVH – wereldspeler op het vlak van onderdelen voor material handling en industriële voertuigen, en de verhuur, herstelling en verkoop van die machines. THV is daarmee het enige maakbedrijf in de top 20 die wordt gedomineerd door farmaceutische concerns.
De top 20 wordt aangevoerd door Deme, Mediahuis en Janssen Pharmaceutica. TVH scoort in het Randstad Employer Brand Research 2020 opvallend goed voor de criteria werksfeer en balans werk/privé.

Nummer 1 betreft werksfeer

De 12.000 respondenten in het onderzoek gaven elk bedrijf een score voor verschillende criteria. Wat betreft werksfeer staat TVH - in het rapport vermeld onder de voormalige naam ‘Thermote & Vanhalst' - op de eerste plaats. Voor het criterium balans werk/privé eindigde het bedrijf op de tweede plaats. Verderop in het rapport is te lezen dat die twee factoren bij de top 5 belangrijkste horen bij de keuze voor een werkgever.

 

'Wellicht horen meer en meer mensen over onze werksfeer en goede work-life balance dankzij initiatieven zoals TVH Nudge en We Are One', zegt Isabelle Van de Voorde, Corporate Marketing & Communication Manager bij TVH.

Met TVH Nudge geeft TVH medewerkers een gezond duwtje in de rug. Van de Voorde: 'We proberen de werkomgeving zo in te richten dat ze aanmoedigt om de gezonde optie te kiezen. Zo houden we onze mensen gezonder, gemotiveerder en gelukkiger. Denk concreet aan sportlessen, voedzame lunches, wekelijks fruit, pauzes met een massagestoel, ontspanningsruimtes, gratis fitheidstesten, een eigen groenzone om te sporten en pauzeren.'

 

Onder de leuze ‘We Are One' bundelt het bedrijf zijn kernwaarden en creëert het samenhorigheid onder de grote, gevarieerde groep medewerkers. 'Ook in dit kader zijn er initiatieven, zoals een verwelkoming van nieuwe medewerkers met de We Are One Cup (een spel dat de waarden bij hen introduceert) of leuke online uitdagingen in coronatijden', licht Van de Voorde toe.

Corona

Het aantal openstaande vacatures op de arbeidsmarkt is door de coronacrisis in vrije val. Maar niet bij TVH, dat ook nu mensen blijft aanwerven. 'Ook TVH voelt duidelijk de impact van de crisis, maar blijft vooruit kijken en op lange termijn denken. Sommige vacatures zijn momenteel even on hold gezet, maar veel zijn blijven open staan. De aanwervingen zijn dus zeker niet stopgezet', aldus Isabelle Van de Voorde.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren