Zoeken
 
 

Samenwerking RoboJob en Oostenrijkse Emco


Heist-op-den-berg, 22 april 2020
De Oostenrijkste producent van CNC-gestuurde draai- en freesmachines Emco gaat een samenwerking aan met Robojob, leverancier en producent van CNC-automatisering.
EMCO is een Oostenrijkse producent van CNC-gestuurde draai- en freesmachines. Het bedrijf is al actief sinds 1947 en heeft productievestigingen in Oostenrijk, Duitsland en Italië. Op de EMO-beurs in september 2019 toonde EMCO al een Turn-Assist 200i van RoboJob aan een EMCO HP45.

'Nu gaan we nog een stap verder', vertelt Business Development Manager Jelle De Roovere. 'Concreet zal EMCO een aantal pakketten samenstellen waarbij de CNC-machines van EMCO worden aangeboden met de meest geschikte automatisering van RoboJob. De klanten van EMCO kunnen dat pakket dan uit één hand aankopen, bij EMCO, uiteraard aan een erg aantrekkelijke prijs. We zullen de installateurs van EMCO ook een grondige opleiding geven, zodat zij ook onze robots kunnen installeren en onderhouden. Daarnaast hebben RoboJob en EMCO veel tijd geïnvesteerd in het afstemmen en stroomlijnen van de interface tussen de CNC-machine en de RoboJob. Dit verhaal is volledig gestandardiseerd, wat leidt tot installatietijden van slechts 2 tot 3 dagen.'

Het is de bedoeling dat er de komende maanden verschillende events worden georganiseerd waarbij de pakketten ook fysiek gedemonstreerd zullen worden. EMCO zal haar klanten uitnodigen op verschillende Demodagen.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren