Zoeken
 
 

Bezoekers INE laten zich niet afschrikken door coronavirus


Leuven, 10 maart 2020
Het was even spannend bij de opening van het vierde Indumation Network Event (INE) in de Brabanthal in Leuven. Veel internationale vakbeurzen werden de laatste tijd geannuleerd of uitgesteld, exposanten zegden af of bezoekers bleven weg. Na beraad besloten organisatoren Agoria, Indumotion en het team Industrialfairs van Invent Media om het evenement door te laten gaan. Dat bleek een goede beslissing.
In totaal bezochten 1.036 bezoekers het evenement, tegenover 1.256 bezoekers in 2018. Het aantal partners groeide zelfs, van 108 in 2018 naar 120 dit jaar. Het netwerkevent INE gaat vooraf aan de grotere technologiebeurs Indumatoin.be die van 3 tot en met 5 februari 2021 plaatsvindt in Kortrijk Expo.

Tijdens de afgelopen editie van INE viel het op dat zowel grote spelers als start-ups een resem nieuwe slimme componenten en digitale oplossingen voor de fabriek van morgen introduceerden. Daarnaast noteerde de organisatie dat de trend naar IoT-toepassingen in productie, onderhoud, assets, planning, engineering, logistiek, warehousing, supply chain, enzovoort zich verderzet. Ongeacht IoT en Cloud of Edge worden componenten, robots, sturingen en machines bovendien steeds slimmer. Ook op het vlak van datacaptatie- en analyse, cloud, edge, AI, AR, VR en XR kon de bezoeker talrijke innovaties ontdekken. In deze high-end omkadering konden de bezoekers op een informele manier zakelijke contacten leggen met 120 partners en zich tevens vergewissen van de nieuwste evoluties op het vlak van automatisering.

De datum voor het volgende Indumation Network Event staat al vast: donderdag 10 maart 2022, wederom in de Leuvense Brabanthal.
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren