Zoeken
 
 

Prototyping MNE van start in Kortrijk


Kortrijk, 5 februari 2020
Auteur:
Jerom Rozendaal
Prototyping MNE in Kortrijk opende vandaag haar deuren in Kortrijk. Voor de opening om 14:00 stonden de eerste mensen al te dringen voor de ingang.
Dit meldt onze verslaggever ter plaatste Jerom Rozendaal die de komende twee dagen verslag zal doen van de beurs in West-Vlaanderen. Op de dubbelbeurs worden 3.500 bezoekers verwacht en er staan ruim 180 standhouders.

Onder de standhouders onder andere machinebouwers HACO. ‘Het is belangrijk om je gezicht te laten zien. Zeker omdat wij in de buurt gevestigd zijn', vertelt Rik Desimpel, commercieel directeur bij het bedrijf. ‘Iedereen weet dat wij machines verkopen dus deze hoeven we niet mee te nemen naar de beurs.'

Belangrijkste expositiestuk op de stand van HACO is een kleine robot. ‘Mensen kennen ons vooral van machines, en weten misschien minder van onze andere activiteiten', zegt Desimpel. In het huidige economische klimaat kunnen robots volgens hem het verschil bieden tussen behoud of verlies van de business.

Grote afwezige op de beurs in Kortrijk is LVD, dat haar hoofdvestiging heeft in Wevelgem, op enkele kilometer van de beurslocatie.

Op de belangrijkste beurs voor de maakindustrie in België zijn Prototyping en MNE voor het eerst gecombineerd. Beursorganisator Karl d'Haveloose verklaarde deze samenvoeging door de opkomst van Industrie 4.0, waardoor verschillende bedrijfsafdelingen steeds meer verweven zijn. ‘De beurs probeert deze brug te maken', vertelde hij in Vraag&Aanbod .
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren