Zoeken
 
 

247TailorSteel aast op België na uitbreiding in Duitsland


Antwerpen, 15 januari 2020
Auteur:
Jerom Rozendaal
Het Nederlandse metaalbedrijf 247TailorSteel bouwt zijn tweede fabriek in Duitsland en mikt daarna op de opening van een productievestiging in België.
Dit vertelde Boris Hoffmann, vertegenwoordiger van de metaalbewerkingsproducent tegen Vraag en Aaanbod. De Duitse fabriek in Hilden is sinds vorig jaar in aanbouw en wordt in de loop van dit jaar opgeleverd. Daarna staat mogelijk België op de expansielijst.

247TailorSteel, met hoofdvestiging in het Nederlandse Varsseveld, levert op maat lasergesneden buis- en plaatmaterialen. Het bedrijf met ruim vijfhonderd werknemers, werkt met het zelf ontwikkelde internetportaal SOPHIA. Door middel van dit portaal kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week online bestellingen plaatsen, binnen een minuut een offerte ontvangen, en hun producten binnen 48 uur geleverd krijgen. Dezelfde software stuurt ook de machines in de fabriek aan.

Kloon van bestaande fabrieken

‘In Nederland zijn we inmiddels marktleider', beweert Hoffmann, die het succes wijdt aan het flexibele en snelle internetportaal en de daaruit volgende leverbetrouwbaarheid. ‘Hetzelfde systeem rollen we nu ook in andere landen uit.'

247TailorSteel startte vorig jaar in ons land met een verkoopteam. De opening van een fabriek zou de vervolgstap kunnen zijn.

Ook R&D afdelingen weten het bedrijf te vinden

Vanwege het gebruikersgemak en de snelheid van het digitale systeem, wordt 247TailorSteel ook door R&D afdelingen gevonden. Hoffmann: ‘Ze zien meteen de kosten van het stuk en kunnen er onmiddellijk aanpassingen aan doen.'

247TailorSteel staat op de Prototyping-MNE begin februari. Hoffmann heeft grote verwachtingen voor de Prototyping-MNE beurs in Kortrijk. ‘West-Vlaanderen, de regio Kortrijk en Roeselare is toch wel het Belgische walhalla van de metaalverwerkende industrie'. En daarbij behoort de brede doelgroep van de beurs tot het klantenpotentieel.

 

247TailorSteel aast op België na uitbreiding in Duitsland'
De bomen in de hal van de Nederlandse vestiging van 247TailorSteel moeten zorgen voor een prettige werkomgeving. (Foto: 247TailorSteel)
1/1
 
 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren