Zoeken
 
 

Hannover Messe verandert mee met industrie


Hannover (DE), 12 december 2019
Al meer dan zeventig jaar onthult de Hannover Messe de technologische wereld van morgen. Dat blijft zo in 2020. Maar de industrie transformeert. En de Hannover Messe verandert mee.
De grenzen tussen de verschillende industrieën en IT zijn steeds diffuser geworden. Om tegemoet te komen aan die vervagende grenzen en de toenemende digitalisering, kiest de Hannover Messe voor een nog bredere opzet, met een thematische indeling rondom clustertechnologieën als Engineered Parts, Energy Solutions en Digital Ecosystems. Hiermee wordt de routing voor bezoekers anders dan zij gewend zijn. De opzet van het beursterrein nodigt uit tot een thematische rondgang, waarmee volgens Hannover Messe de bezoeker mensen gaat onmoeten die zij anders niet tegen zouden komen.

Met ruim 6.000 exposanten en meer dan 200.000 bezoekers is de Hannover Messe 's werelds grootste vakbeurs voor industriële technologie. De Hannover Messe vindt volgend jaar plaats van 20 tot en met 24 april. Deelnemen als standhouder is nog mogelijk, kijk hier voor de voorwaarden en prijzen. Het is ook al mogelijk om de brochure en de beursplattegrond te downloaden. 
Hannover Messe verandert mee met industrie'
De Hannover Messe kiest in 2020 voor een thematische indeling rondom clustertechnologieën als Engineered Parts, Energy Solutions en Digital Ecosystems. De routing die bezoekers zullen afleggen is daarmee anders dan voorheen. (Foto: Hannover Messe)
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren