Zoeken
 
 

Samenwerking gezocht op nieuw Limburgs B2B-event


Kortrijk, 13 november 2019
Kortrijk Epo organiseert in samenwerking met Voka - Kamer van Koophandel Limburg op 20 en 21 november de eerste editie van het grootste netwerkevent van Limburg: Bedrijvennetwerkdagen. Dit B2B-event biedt een overzicht van 125 Limburgse bedrijven uit zowel de industrie, toelevering, klein- en groothandel, transport als de bouw- en dienstensector. Zij presenteren er hun nieuwste producten, diensten en strategieën met als doel nieuwe partners te ontmoeten en samenwerkingen te realiseren binnen de Limburgse regio.
In dit digitale tijdperk is het fysiek samenbrengen van ondernemingen en ondernemers cruciaal om onderlinge business opportuniteiten te ontdekken en ondernemerschap te stimuleren. Als cross-sector netwerkevenement speelt Bedrijvennetwerkdagen hier op in. Het event geeft een boost aan samenwerkingen binnen sectoren, maar helpt ook bij het creëren van nieuwe synergiën en opportuniteiten. Onder het motto ‘Zakendoen in eigen streek' heeft Bedrijvennetwerkdagen als doel de lokale economie van bedrijvig Limburg een extra dynamiek te geven. Deze eerste editie wordt op woensdag 20 november officieel geopend door Tom Vandeput, Gedeputeerde Provinciebestuur Limburg.

Gratis workshops

Naast het netwerken op de beursstanden biedt Bedrijvennetwerkdagen ook een programma van gratis workshops en opleidingen aan. Op de eerste beursdag kunnen beursbezoekers gratis Big Refresh-sessies bijwonen rond de thema's HR & talentontwikkeling, sales & strategie en juridische topics.

De tweede beursdag (donderdag 21 november) kan u verschillende innovatie-workshops volgen die samen met het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO) worden georganiseerd. Inschrijven voor de infosessies en workshops kan via hier

Innovatieve keynotes

Bovendien organiseert Voka - Kamer van Koophandel Limburg op donderdagavond het inspiratie-event ‘ZigZag naar 2029'. In de namiddag kunnen vragen over innovatie worden gesteld aan de Voka innovatie-ambassadeurs. Daarnaast wordt gekeken naar de toekomst en hoe leiderschap in veranderende digitale tijden de onderneming van morgen vormgeeft. Keynotesprekers Ramon Vullings en Gino Vaes zullen het respectievelijk hebben over ‘Surfen op digitale golven: leiderschap in de 21ste eeuw' en ‘Hoe AI gebruiken om producten automatisch te erkennen'. Tevens wordt de Limburgse Innovatie Award uitgereikt. Een uitgebreid overzicht van het programma is hier terug te vinden.

Bedrijvennetwerkdagen vindt plaats in Expo Hasselt op 20 & 21 november, telkens van 14u tot 21u. Toegang tot Bedrijvennetwerkdagen is gratis voor professionals mits voorinschrijving via www.bedrijvennetwerkdagen.be.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren