Zoeken
 
 

Brug bouwen op Prototyping MNE 2020


13 november 2019
Dat twee gevestigde industriële netwerkevents in Kortrijk Xpo hun krachten bundelen is ondertussen niets nieuws, maar conceptueel toch gedurfd. De beslissing om prototypingtechnologie en maaktechnologie onder één dak te brengen, maar elk hun specifieke eisen te respecteren, gecombineerd met een best of practices aanbod aan standformules en randmanifestaties slaat in ieder geval goed aan. 
Waar de aparte edities van Prototyping Xpo en MNE in de range van 2.400 à 2.800 bezoekers, en respectievelijk 85 en 135 exposanten aftikten, gaat de eerstkomende Prototyping MNE 2020 nu al richting de 134 exposanten, op drie maanden voor beurs.

Doelstelling is een grote netwerkbeurs met 180 exposanten en 3.500 à 4.000 bezoekers in februari 2020. Specifiek aan het evenement is niet alleen de laagdrempelige stand- en demoformules en de brug die gebouwd wordt tussen prototyping en het effectieve maken, maar vooral de tal van side events en contentformules die 's namiddags en ‘s avonds hieraan gekoppeld worden en het informeel netwerkgehalte stuwen.

Tijdens Prototyping MNE 2020 staan maar liefst acht expert classes rond industrial design en innovatief klantengericht produceren, twaalf use case pitches, een avondmeeting captains of industry 2020 ( woensdagavond) en een stevige nocturne (donderdagavond) in de blokken. Flam 3D pakt uit met een guide tour 3D-printstukken en een heuse 3D-printbar, waar alle vragen en info omtrent technieken, materialen en ontwerpen kunnen worden besproken.

Een resem stakeholders ondersteunen nu al het evenementiële en conceptuele verhaal, waaronder zowel technologiefederaties en competentiecentra, als universitaire instellingen zoals Flam3D, Agoria, Sirris, Flanders Make, Imec, Voka, Howest, Vives, Ugent, KULeuven, POM, TuaWest.

Prototyping MNE 2020 wordt the-place-to-be voor iedereen (C-levels, operations, afdelingshoofden en aankoop)  die betrokken is in engineering, prototyping, maken, assembleren, supply chain en automatisering in de metaal-en kunststoffenverwerking, machinebouw en high-tech systems.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren