Zoeken
 
 

AnMa Tech België legt focus op servicegerichtheid


Schilde, 9 oktober 2019
AnMa Tech heeft een nieuw verkoopkantoor geopend in Schilde, vlak onder Antwerpen. Vanuit deze vestiging richt AnMa Tech België zich op de Belgische, Franse en Luxemburgse markt.
Frank Fransen wordt als mede-eigenaar/directeur het nieuwe gezicht van deze Belgische vestiging. Behalve 250 m2 kantoor, heeft het Belgische AnMa Tech -team ook de beschikking over 100 m2 magazijn met een complete voorraad torquegereedschappen voor (de-)montage van boutverbindingen, voor de verkoop en verhuur. De verhuurvoorraad varieert van hydraulisch aangedreven momentsleutels van TorsionX, met krachten variërend van 170 tot 75.000 Nm, tot pneumatisch en elektrisch aangedreven torquepompen voor de aansturing van de momentsleutels en alle bijbehorende accessoires zoals doppen, slangen en tegenhoudsleutels van Lokrite Safety Backup Systems.

Diverse torquepompen uit het pakket zijn ook geschikt voor toepassing in ATEX-zones.

 

Kernwoorden

Fransen: 'Drie kernwoorden bij AnMa Tech België zijn servicegerichtheid, veiligheid en vertrouwen. Met andere woorden als een geïnteresseerde TorsionX-torquegereedschappen of andere apparatuur uit bovengenoemd pakket nodig heeft om zijn onderhoudsklus te klaren, dan zorgt AnMa Tech dat deze spullen in goede staat binnen 1,5 uur ter plaatse zijn.'

 

Merkonafhankelijk

Ook merkonafhankelijk onderhouden en kalibreren van bovengenoemde gereedschappen is bij AnMa Tech binnen 12 tot 24 uur mogelijk. Dit alles met als doel om de doorlooptijd van stops en turnarounds te reduceren en zo de kosten van  onderhoudsprojecten in de olie- en gassector, de windindustrie, de offshore en andere sectoren met industriële boutverbindingen transparanter en inzichtelijker te maken. AnMa Tech België is agent van AnMa Tech BV, die voor Europa officieel importeur is van TorsionX torquegereedschappen, tensioners en Lockrite Safety Backup Systems tegenhoudsleutels. Met de tegenhoudsleutels uit dit pakket kan ‘handsfree' worden getorqued, zonder risico op beknellingsgevaar. AnMa Tech België verzorgt vanaf nu ‘live' demonstraties op locatie voor geïnteresseerde bedrijven en geeft op aanvraag presentaties op veiligheidsdagen en bij toolboxmeetingen bij chemische plants en raffinaderijen.

AnMa Tech België is gespecialiseerd in het ontwerpen, engineren en verkopen van maatwerkoplossingen voor de realisatie van kritische boutverbindingen in België, Frankrijk en Luxemburg.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren