Zoeken
 
 

25 jaar Assa Abloy & Entrance Systems


Melle, 9 oktober 2019
Assa Abloy en Assa Abloy Entrance Systems vierden op donderdag 26 september hun 25-jarig bestaan met een cocktail dinner in de mythische Chalet Robinson. De medewerkers van beide entiteiten blikten samen met hun trouwe klanten en partners terug op de vele geslaagde verwezenlijkingen van de voorbije jaren. Bovendien bewezen Assa Abloy en Assa Abloy Entrance Systems ook helemaal klaar te zijn voor de toekomst.
De Assa Abloy Group werd in 1994 gevormd door het samengaan van twee marktleiders op het gebied van sloten en beveiligingssystemen: Assa uit Zweden en Abloy uit Finland. Ondertussen is het bedrijf uitgegroeid tot 's werelds grootste leverancier van intelligente sluit- en veiligheidsoplossingen.

Ontwikkeling

De groep blijft zich voortdurend ontwikkelen en in 2006 werd de divisie Assa Abloy Entrance Systems opgericht. Hier ligt de focus op automatische toegangssystemen met bijbehorende service, een uniek concept want men heeft slechts één contactpunt nodig voor alles op het vlak van toegangsautomatisering. Vandaag telt de Assa Abloy Group 48.000 medewerkers, worden meer dan 70 landen beleverd en ging het omzetcijfer in 2018 de hoogte in tot bijna 8 miljard euro.

Klaar voor de toekomst

Assa Abloy en Assa Abloy Entrance Systems zijn meer dan ooit klaar voor de toekomst. En dat werd nog eens duidelijk in de verf gezet tijdens het geslaagde netwerkevent op 26 september. Architecten, beslissingsnemers, studiebureaus, aannemers, big end users, ... iedereen zakte graag af naar de Chalet Robinson in het Brusselse Ter Kamerenbos om terug te blikken op knappe realisaties maar des te meer om te zien wat de toekomst allemaal in petto heeft.

Standaard

Met tal van innovaties, een doorgedreven digitalisering en duurzaamheid in het DNA willen beide entiteiten samen met hun partners de standaard blijven zetten op het vlak van veiligheid, beveiliging en gebruiksgemak. En dat allemaal onder het motto: ‘Assa Abloy, experience a safer and more open world'.

 

Partners

Assa Abloy Entrance Systems is een leverancier van oplossingen voor toegangsautomatisering voor een efficiënte goederen- en mensenstroom. Voortbouwend op het jarenlange succes van de merken Besam, Crawford, Albany en Megadoor, bieden we onze oplossingen aan onder de merknaam Assa Abloy. Onze producten en diensten zijn erop gericht om te voldoen aan de behoefte van eindgebruikers aan een veilige, betrouwbare, gebruiksvriendelijke en duurzame werking.

Assa Abloy Entrance Systems is een afdeling van Assa Abloy.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren