Zoeken
 
 

GF concentreert productie in Biel


Biel (CH), 1 oktober 2019
GF Machining Solutions opende medio september na een bouwtijd van twee jaar zijn nieuwe innovatie- en productiecentrum in Biel (Zwitserland). De nieuwbouw verenigt de drie voormalige vestigingen van GF Machining Solutions in Nidau, Ipsach en Luterbach (alle drie in Zwitserland) onder één dak.
Voor de nieuwbouw werd er voor ca. 100 miljoen Zwitserse franc (ca. 91 miljoen euro) geïnvesteerd. Het nieuwe pand biedt plaats aan ongeveer 450 werkplekken. Op een totale oppervlakte van 44.000 m2 brengt GF Machining Solutions de volledige Zwitserse freesmachine- en laserproductie samen. Het nieuwe gebouw, dat tevens het hoofdkantoor van de divisie is, biedt meer dan 13.000 m2 ruimte voor productie en assemblage. Er is ruimte voor een onderzoeks- en ontwikkelingscentrum en een modern applicatiecentrum. Hierdoor kunnen klanten het brede portfolio van de divisie zelf ervaren en ter plaatse verschillende opleidingen volgen. ‘Vanuit deze nieuwe locatie zullen we in staat zijn om onze positie als wereldspeler te versterken en tegelijkertijd te vertrouwen op onze Zwitserse wortels', aldus Pascal Boillat, president van GF Machining Solutions. 

Bedrijfsprofiel

GF bestaat uit drie divisies: GF leidingsystemen, GF Casting Solutions en GF Machining Solutions. Opgericht in 1802, is het bedrijf gevestigd in Zwitserland en is aanwezig in 33 landen met 140 bedrijven, waarvan 57 productiefaciliteiten. De 15.027 medewerkers realiseerden een omzet van CHF 4.572 miljoen in 2018. GF is de voorkeurspartner van haar klanten voor oplossingen die een veilig transport van vloeistoffen en gassen, lichtgewicht gietdelen en uiterst nauwkeurige productietechnologieën mogelijk maken. Meer informatie is beschikbaar op www.georgfischer.com.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren