Zoeken
 
 

Belgische Robojob verwacht veel van EMO show


Hannover (DE), 18 september 2019
Auteur:
Jerom Rozendaal
Terwijl de algemene stemming op de EMO show te lijden heeft onder de tegenvallende afzetcijfers in de metaalverwerkende industrie, kon Robojob-marketing manager Steven Craenen een glimlach niet onderdrukken. ‘Wij hebben zeer kwalitatieve gesprekken gevoerd en hebben ook dit jaar weer hoge verwachtingen van bestellingen’.
Het bedrijf uit Heist-op-den-Berg is één van de vier Belgische deelnemers op de EMO show. ‘Omdat we twee jaar geleden na onze deelname veel orders hebben ontvangen, besloten we dit jaar weer mee te doen', verklaart Craenen de deelname.

Anders dan tijdens de vorige editie staat het bedrijf nu in hal 27 bij de CNC machinebouwers, zoals Mazak en Okuma. ‘En hier willen we juist gezien worden', vervolgt Craenen die vooral rekent op klandizie uit West-Europa.

Aansluiting bij trends

Robojob produceert robots die de automatisch belading en ontlading van CNC-draai- en freesmachines mogelijk maken. Hiermee sluiten ze aan bij twee belangrijke thema's van de EMO show: Industrie 4.0 en automatisering.

Dit verklaart misschien ook wel de positieve beursstemming van Craenen. ‘De steeds snellere CNC machines die vaak volcontinue worden ingezet, vragen steeds geavanceerdere toe- en afvoer systemen', schetst Alain Wayenberg van belangenvertegenwoordiger Agoria de vraag. ‘Als het minder gaat in de maak industrie is de roep om optimalisatie en automatisering misschien wel het groots.'
Robojob is in Duitsland vertegenwoordigd met drie producten: de Tower Essential, de Turn-Assist Turn-Assist 270 i en de Mill-Assist Essential.
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren