Zoeken
 
 

Katoen Natie plaats megabestelling bij LAG Trailers


Bree, 18 juni 2019
Logistiek dienstverlener Katoen Natie koopt maar liefst 59 trailers bij de Limburgse tankspecialist LAG Trailers uit Bree. Het gaat om een nieuwe serie kipbulkopleggers, die ingezet zullen worden bij het transportgedeelte van het bedrijf in België en Nederland. De aankoop past in een strategie van verjonging en uitbreiding van het bulkvervoer van Katoen Natie.

De motivatie voor de aankoop ligt anders in België dan in Nederland. Zo komen er bij het al imposante wagenpark 17 bulkopleggers bij in eigen land, terwijl in Nederland de focus eerder ligt op de verjonging van het wagenpark.


"Ons wagenpark is ons visitekaartje. Een jonge vloot is de beste manier om veilig en kwalitatief transport te garanderen", reageert Tom Brouwers, Purchase Engineer bij Katoen Natie.
Alle 59 verkochte units zijn kiepende bulkopleggers. LAG Trailers is de Benelux marktleider voor dit producttype.


Tom Brouwers: "Katoen Natie heeft een goede verstandhouding met LAG Trailers. Dankzij de gekende kwaliteit en ervaring in bulkopleggers is de keuze voor ons evident. Een andere meerwaarde is de service-capaciteit die LAG kan voorleggen."

 

Veiligheid primeert

De veiligheid van het personeel en de werkomgeving was tevens een belangrijk punt bij deze investering. Een groot aantal sensoren en veiligheidstoepassingen werden op vraag van Katoen Natie geïntegreerd in de voertuigen.


Zo is iedere oplegger voorzien van onder andere het Safe Parking Single-Systeem, een naderingschakelaar en steunpootsensoren als aanvulling op andere gekende veiligheidsmaatregelen. Dit geheel beperkt de foutenmarge bij het alledaags gebruik en maakt komaf met enkele van de meest voorkomende oorzaken van werkongevallen en schadegevallen. Zo verzekert Katoen Natie zich van een hogere veiligheid en meer gebruiksvriendelijkheid, twee thema's die het bedrijf nauw aan het hart liggen.

 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren