Zoeken
 
 

Bosch Climate en Buderus Academy officieel geopend


Mechelen, 11 juni 2019
Op 7 juni opende de gloednieuwe Academy van Bosch Climate en Buderus zijn deuren in Mechelen. Dit trainingscentrum is gericht op verwarmingsinstallateurs en toont de nieuwste ontwikkelingen met hernieuwbare energie. Op 400 m² vindt men er de nieuwste technologieën op het vlak van internetconnectiviteit, warmtepompen, zonnesystemen, gas en stookolie, zowel residentieel als commercieel. In vier verschillende lokalen kunnen 60 installateurs tegelijkertijd training volgen aan 85 verwarmingstoestellen.

Met dit nieuwe centrum willen de verwarmingsmerken Bosch Climate en Buderus, samen met hun installateurs, de stap naar de toekomst zetten. De vraag naar warmtepompen en andere vormen van verwarming met hernieuwbare energie wordt alsmaar groter en installateurs moeten hieraan kunnen beantwoorden. Daarom geeft Bosch Thermotechnology als fabrikant ondersteuning om kwalitatieve, op maat gemaakte installaties te kunnen afleveren.


Installateurs kunnen zich inschrijven via de gloednieuwe eAcademy van Bosch en Buderus en zullen in de toekomst ook korte online trainingen kunnen volgen. Zo hebben ze op elk moment alle kennis in huis om hun klanten optimaal van dienst te zijn.


Bosch Thermotechnology N.V. bracht in 2017 al zijn administratieve vestigingen samen in een nieuw bedrijfspand in Mechelen. In 2018 werd op dezelfde site ook het nieuwe centrale distributiecentrum van 8.000 m² geopend. Dat magazijn bedient alle sanitaire en verwarmingsgroothandels in België. Met de opening van de nieuwe Training Academy is de site van Bosch Thermotechnology N.V. in Mechelen nu helemaal af.

 

Over Bosch

Bosch is al sedert 1907 aanwezig in België. De Bosch Groep telt in België ongeveer 1.500 medewerkers. De belangrijkste locaties bevinden zich in Tienen, Anderlecht en Mechelen. Technologiebedrijf en dienstverlener Bosch Groep heeft wereldwijd ongeveer 410.000 medewerkers in dienst. De activiteiten zijn onderverdeeld in vier bedrijfssectoren: Mobility Solutions, Industrial Technology, Consumer Goods en Energy and Building Technology.


De Bosch Groep bestaat uit Robert Bosch GmbH en ongeveer 460 dochterondernemingen en regionale filialen in zowat 60 landen. Verkoop- en dienstverlenende partners meegerekend dekt het wereldwijde productie-, ontwikkelings- en verkoopnetwerk van Bosch nagenoeg elk land in de wereld. Verdeeld over 130 vestigingen over de hele wereld stelt Bosch ongeveer 68.700 medewerkers te werk in onderzoek en ontwikkeling.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren