Zoeken
 
 

ANL Plastics opent nieuwe fabriek in Frankrijk


Wellen, 4 juni 2019
In Cahors, de hoofdstad van het departement Lot in het zuidwesten van Frankrijk, heeft de Limburgse fabrikant van plastic verpakkingen ANL Plastics (Wellen) officieel een nieuwe fabriek geopend. Het gebouw heeft een oppervlakte van 6.400 m² en stelt 48 mensen te werk. De investering bedraagt 12 miljoen euro. Al meer dan een halve eeuw ontwikkelt en produceert ANL Plastics plastic containers die tegemoetkomen aan de verwachtingen en eisen van zowel consumenten als producenten.
Het bedrijf werd in 1991 opgericht door Jean Neven, de voormalige CEO van de groep. ANL Plastics, dat geleid wordt door Filip Mertens en dat in 2018 een omzet genereerde van 16 miljoen euro, groeide onder de leiding van Mertens uit tot een vaste waarde in de toelevering van klanten in Frankrijk en Zuid-Europa, die op zoek zijn naar op maat gemaakte producten. Deze voldoen aan de hoogste eisen op het vlak van productbescherming, - design, -kwaliteit en -duurzaamheid en zijn bestemd voor zowel de food als de non-food markt.

Architect Franck Martinez

De bouw van de fabriek in het industriepark van Montat startte ruim 16 maanden geleden. Het geheel is ontworpen door architect Franck Martinez van DPLG-architecten. De officiële opening vond enkele weken geleden plaats in aanwezigheid van tal van prominenten, klanten en bedrijven die deelnamen aan dit project (Grenier, Eiffage, HBR, BâtiRéa en Mercadier TP).

Volgens nieuwskanaal madeinlimburg.be heeft ANL Plastics in de nabije toekomst ook nog plannen voor het optrekken van een nieuwbouw aan het hoofdkantoor in Wellen. Nog volgens deze site is het enkel nog wachten op de vergunningen om met de werken te kunnen starten.
 
print deze pagina mail door stel uw vraag
 

Reacties (1)

Eleorax

Cialis 10 Generika [url=http://buycialisuss.com]Cialis[/url] Drug Reaction To Cephalexin In Dogs cialis 5 mg best price usa Are Amoxicillin And Cipro

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

5 Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke krant met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
Verschillende specials waarin u uw bedrijf of product specifiek onder de aandacht kunt brengen
 5.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren