Zoeken
 
 

Sioen Industries wint prestigieuze onderscheiding van Chinese Yanfeng


Ardooie, 29 mei 2019
Sioen Industries is in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de ‘Supplier excellence award for Quality’ bij Yanfeng. Sioen, wereldwijd de nummer één in technisch textiel, kreeg de onderscheiding voor de airbagscharnieren van de Mercedes C. De troeven die de doorslag gaven: 100% tijdige levering, nul klachten en nul ppm (parts per million) fouten.
Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) is een wereldleider in auto-interieurs. Het Chinese bedrijf ontwerpt, ontwikkelt en produceert auto-interieurcomponenten voor alle automerken. Met het hoofdkantoor in Shanghai heeft Yanfeng ongeveer 110 fabrieken en technische centra in 20 landen en meer dan 33.000 werknemers wereldwijd.

Tijdens een ceremonie in het Europese hoofdkantoor van Yanfeng in Neuss (Duitsland), zette de groep de uitstekende prestaties van haar Europese leveranciers in de kijker. Daar werd de Yanfeng Supplier Award officieel overhandigd.

Projecten

Sioen geeft verder nog mee dat het de steun aan lokale gemeenschappen in landen waarin het actief is verderzet. Zo worden in de Siorom-fabriek in Roemenië regelmatig liefdadigheidsevenementen georganiseerd voor de lokale scholen en weeshuizen, en ondersteunt men ook de organisatie 'Red de kinderen' met regelmatige donaties. In mei werden er T-shirts geschonken.
Sioen Industries wint prestigieuze onderscheiding van Chinese Yanfeng'
Een delegatie van Sioen nam de prijs in ontvangst, met centraal Youri Braeckman, general manager van Coatex n.v. (dochteronderneming Sioen) (Beeld: Sioen Industries)
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren