Zoeken
 
 

Designregio Kortrijk lanceert WE.CREATIVE.COMMUNITY


Kortrijk, 1 mei 2019
Designregio Kortrijk pakt op dinsdag 14 mei 2019 uit met zijn eerste We.Creative.Community. Daarbij is iedereen uit de regio welkom en wil men uitdagen met inspirerende ‘talks’ over design thinking, creativiteit en innovatie voor een betere toekomst. Het eerste initiatief start om 12 uur met Peter Garré van BOPRO.
Peter Garré staat met diens bedrijf BOPRO, dat binnen een stedelijke omgeving aan vastgoedconsultancy doet, voor ‘duurzaam ondernemen'. De onderneming laat zich daarbij leiden door de Sustainable Development Goals van de VN, met Design thinking en creativiteit als tools. Hoe ze dat doen, vertellen ze met twee cases. Ten eerste hebben ze het over de reconversie van een oud petroleumdok in de haven van Antwerpen naar een Blue Gate en daarnaast is de bouw van een Food Experience Center voor Vandemoortele in samenwerking met Thomas Rau, een Nederlandse ondernemer, architect, innovator, inspirator en visionair, die bekendstaat voor diens motto 'guided by the future'.

Inschrijving gratis, maar verplicht

Inschrijven kan via deze link. Bezoekers kunnen een inspirerend netwerkmoment verwachten met beleidsmakers, ondernemers, ontwerpers, denkers, doeners en burgers die creativiteit en open samenwerking als een middel zien voor vooruitgang. Het doek is alle talenten te verbinden die de regio mee vorm geven in een ‘creatieve community'.

De Kortrijkse regio is sinds 2017 erkend als Kortrijk UNESCO Design Region. Designregio Kortrijk wil zoveel mogelijk mensen inspireren om deze 'creative spirit' mee te vertalen in hun dagelijks doen.

  De toegang is gratis, maar inschrijven is wel verplicht.
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren