Zoeken
 
 

BEMAS reikt awards uit tijdens Asset Performance Awards


Brussel, 24 april 2019
In navolging van de Maintenance Manager of the Year organiseert BEMAS op donderdag 20 juni in Docks Dome Brussel de allereerste editie van de Asset Performance Awards. De uitreiking gaat gepaard met een symposium. Tijdens een namiddag vullend programma ontdekt men de nieuwste evoluties in maintenance en asset management en stellen 9 finalisten hun cases en succesverhalen voor.
Vanaf 13.30u kan men luisteren naar de presentaties van de finalisten. De award show start om 18.30u en daar worden de eerste winnaars bekendgemaakt door journaliste Indra Dewitte. Aansluitend is er een walking dinner, waarop volop genetwerkt kan worden. Via een televoting systeem kunnen de aanwezigen stemmen voor de favoriete finalist in elke categorie. De stem van het publiek telt voor 50% van de stemmen, de jury bepaalt de overige 50%.

Kans maken op award?

Registreren kan voor de beide events samen of voor elk apart. Wilt u zelf kans maken op een award? Dan kan dat door deelname in een van de categorieën.

Bij de eerste - ‘Best Improvement in Maintenance & Asset Management' - wordt gesteld dat alles begint met een goede basis, dus ook maintenance-plan. Werd er een gedegen best practice succesvol omgezet in de praktijk? Of wil je je recentste project rond reliability, condition monitoring enzovoort delen met de wereld?

De volgende award is de Asset Performance 4.0 Award. Machines en maintenance worden steeds intelligenter. Big Data, Internet of Things, predictive analytics ... Het zijn allemaal tools die binnenkort in uw gereedschapskist moeten zitten. Heb je zo'n 4.0-project dat je wil delen? Dan schrijf je jezelf in voor deze award.

Een aanvullende award is die voor Technical Team of the Year. Teamwerk vormt de basis van een bedrijf en een goed eindresultaat begint bij een hechte groep van mensen die samenwerken. Ook voor deze award kan je als bedrijf tonen dat je trots bent op je team en hen nomineren.

Meer informatie, inschrijven en/of kandidaatstellen kan via www.assetperformanceawards.be .
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren