Zoeken
 
 

Assa Abloy Entrance Systems tekent serviceovereenkomst bij Defensie


Melle, 10 april 2019
Na een Europese aanbestedingsprocedure haalde Assa Abloy Entrance Systems een belangrijke serviceovereenkomst voor tal van producten binnen bij de Belgische strijdkrachten. Het totale aantal installaties dat de specialist in geautomatiseerde toegangsoplossingen in 2019 bij Defensie onder contract heeft, bedraagt momenteel 3.268 units.
De voorbije vier jaar verzekerde Assa Abloy Entrance Systems zich reeds van de goede werking van 1.351 units. Dit waren allemaal units in Vlaanderen, die na een eerdere openbare aanbesteding werden toegewezen. Na de nieuwe aanbesteding dit jaar komt daar nu ook een uitbreiding bij naar Wallonië, met 1.917 units. In totaal gaat het dus om 3.268 units, verdeeld over acht loten, waarvan vier in Vlaanderen en vier in Wallonië en Brussel. De looptijd voor de huidige gunning is opnieuw vier jaar. Gedurende die periode zal de onderneming instaan voor alle preventief onderhoud en herstellingsopdrachten.

Organisatie, kwaliteit en technici

De nieuwe serviceovereenkomst werd gegund op basis van doorslaggevende selectiecriteria als organisatie, kwaliteit en het aantal beschikbare technici. Dat laatste was één van de essentiële elementen waarmee het bedrijf aantoonde operationeel klaar te zijn voor zo'n grootschalige opdracht.

Assa Abloy Entrance Systems levert geautomatiseerde toegangsoplossingen voor een efficiënte stroom van goederen en personen. Het brengt onder meer de productmerken Besam, Crawford, Albany en Megadoor op de markt.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren