Zoeken
 
 

RoboJob trekt verder zuidwaarts


Heist-op-den-Berg , 10 april 2019
Met de Machineering in Brussel en RIST in Valence achter de rug trekt RoboJob, gespecialiseerd in automatisering van CNC-machines door naar Spanje. Met haar deelname aan Advanced Factories in Barcelona doet RoboJob voor het eerst Spanje aan.
RoboJob staat deze week samen met Intermaher, verdeler van Mazak-machines, in Spanje op de beurs. Eind vorig jaar sloten de twee bedrijven een samenwerkingsbijeenkomst af, dit is de eerste beurs waaraan ze samen deelnemen.

'De afgelopen maanden hebben we al de eerste stappen gezet in onze samenwerking,' vertelt Area Sales Manager Jan Van de Wouwer. 'Alle verkopers van Intermaher werden opgeleid en ook de Spaanse klanten werden goed geïnformeerd over onze nieuwe samenwerking. Deze beurs is nu een uitgelezen kans om de Spaanse markt vertrouwd te maken met onze oplossingen in CNC-automatisering.'

Ook bij Intermaher is men enthousiast, vertelt Fernando Alonso López, verantwoordelijk voor automatisering bij Intermaher: 'Gedurende de afgelopen 44 jaar hebben we altijd slechts met één merk gewerkt: Mazak. Nu we een samenwerking met RoboJob hebben opgezet, kunnen onze klanten profiteren van de mogelijkheid om een totaaloplossing aan te kopen: machine met automatisering. Bovendien kunnen onze klanten hiervoor terecht bij één aanspreekpartner: Intermaher.'


Advanced Factories is een jaarlijkse beurs die zich focust op industriële automatisering, CNC-machines en de digitale fabriek. Gelijktijdig met Advanced Factories wordt ook het Industrie 4.0 Congres georganiseerd op dezelfde locatie. Beide evenementen vinden plaats van 9 tot en met 11 april. Intermaher toont de Turn-Assist 270 i van RoboJob op stand D107.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren