Zoeken
 
 

Bezoek Hannover Messe 2019 met Agoria


Brussel, 27 maart 2019
Met de centrale thema's ‘Integrated Industry’ en ‘Industrial Intelligence’ is de Hannover Messe het wereldwijde platform voor Industrie 4.0. Hiermee benadrukt de vakbeurs het groeiend belang van artificiële intelligentie en ‘machine learning’ op vlak van energie-efficiëntie en productieprocessen. De volgende editie vindt van 1 tot 5 april 2019 in Hannover plaats. Neem als Agoria-lid deel tegen een speciaal tarief.

De Hannover Messe is de leidinggevende vakbeurs van de industrie. Gedurende vijf dagen presenteren meer dan 6.500 standhouders aan 220.000 bezoekers hun nieuwste technologieën en diensten waarmee ze oplossingen bieden die aansluiten bij de belangrijkste industriële trends en uitdagingen: Industrie 4.0, Sector Coupling, Cobots, Artificial Intelligence, Lightweight Construction en Platform Economics.

 

Programma

Naast de standhouders biedt de beurs een uitgebreid programma met toepassingsgerichte forums, uitmuntende presentaties en paneldiscussies. Er is ook een speciale zone voor start-ups en carrièreontwikkeling.  

 

Vijf vakbeurzen

De Hannover Messe verenigt vijf vakbeurzen die meer thema's afdekken dan eender welk ander evenement: IAMD, Digital Factory, Integrated Energy, Industrial Supply en ComVac and Research and Technology.


Zweden

Het partnerland van dit jaar is Zweden, dat vooral zal focussen op samenwerking, innovatie en digitale transformatie.


Belgische groepsstanden

De Belgische groepsstanden zijn te vinden in hal 2 (AWEX) en in hal 8 (FIT). Ook Flanders Make zal in hal 8 te vinden zijn.


Samen met Agoria 

Ter gelegenheid van de Hannover Messe 2019, organiseert Agoria op 2 april een speciale ééndaagse chartervlucht in samenwerking met TradeFairs.be en Global Fairs. Door de optimale planning van onze chartervlucht kunt u de beurs van opening tot sluiting bijwonen. U reist uitsluitend met vakgenoten, zodat u volop kunt netwerken. 

 

www.agoria.be  

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren