Zoeken
 
 

Agoria nieuwe hoofdsponsor van Belgische Solar Team


Brussel, 27 februari 2019
Het Belgische Solar Team krijgt een nieuwe hoofdsponsor. Het voormalige Punch Powertrain Solar Team, dat in oktober nog de eerste plaats behaalde tijdens de Carrera Solar Atacama in Chili, gaat vanaf vandaag verder als het Agoria Solar Team. De nieuwe wagen zal BluePoint heten, naar de naam van de zaken- en eventcentra van Agoria.

Het is niet onverwacht dat Agoria de nieuwe hoofdsponsor van het Belgische Solar Team wordt. De Belgische technologiefederatie was in het verleden (2017-2018) al betrokken bij het Solar Team als peter van het project.

 

Agoria breidt de samenwerking dit jaar verder uit om samen met het team te bouwen aan de achtste Belgische zonnewagen, met als ultieme doel een eerste plaats op het wereldkampioenschap in Australië in oktober 2019.


Sterke link

Marc Lambotte, CEO van Agoria: 'Wat de samenwerking tussen Agoria en het Solar Team zo krachtig maakt, is de sterke link tussen beide organisaties. Het gebruiken van technologische innovaties om bij te dragen aan een betere wereld vormt een sterke basis voor het partnerschap. Een basis die het Agoria Solar Team moet leiden naar innovaties die nodig zijn om de beste Belgische zonnewagen ooit te maken'. 

 

Dat Punch Powertrain niet meer in de naam van het Belgische team staat, wilt niet zeggen dat het bedrijf uit beeld verdwijnt. Punch Powertrain is al acht jaar trouwe partner van het team, waarvan zes jaar als hoofdsponsor. Hieruit kwamen vier zonnewagens voort, de Umicar Imagine, de Indupol One, de Punch One en de Punch 2, maar dat is niet waar de samenwerking eindigt. Ook voor de ontwikkeling van de achtste Belgische zonnewagen, zal Punch Powertrain het team op technisch vlak blijven ondersteunen. 

 

www.agoria.be

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren