Zoeken
 
 

Festicup uit Zonhoven is 'Starter van het jaar'


Zonhoven, 27 februari 2019
UNIZO organiseert ieder jaar de wedstrijd 'Starter van het jaar'. Uit een preselectie van 5 straffe provinciale laureaten, verkoos de jury dit jaar 'Festicup' uit Zonhoven tot nationale winnaar. Festicup verdeelt onbreekbare en herbruikbare drankbekers voor festivals en kent een explosieve groei.

Festicup, gerund door ondernemersduo Jozef Plevoets en Steven Van Herreweghe, voorziet in een breed assortiment plastic onbreekbare en herbruikbare bekers waarmee ze evenementen en festivals een duurzame oplossing bieden voor het schenken van dranken. Naast het aanleveren van heel stevige herbruikbare bekers zorgen ze ook voor het reinigen van de bekers met hun mobiele vaatwasunit. Daarmee staan ze model voor de circulaire economie, waarbij tonnen aan plastiek afval kunnen worden vermeden.

 

'Een schitterend parcours voor dit prille bedrijf en een uitstekende illustratie van een rendabel en duurzaam businessmodel', zegt Danny Van Assche, gedelegeerd bestuurder van UNIZO. 'Jozef Plevoets en Steven Van Herreweghe vormen met hun visie, durf en daadkracht ideale rolmodellen voor de duurzame startersgeneratie van vandaag en morgen.' Naast de titel 'Starter van het jaar' werd het jonge ondernemersduo bekroond met de UNIZO-award en een cheque van 1.000 euro.

 

www.festicup.be

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren