Zoeken
 
 

SLS Benelux overgenomen door Base Logistics Group


Breda (NL), 27 februari 2019
Base Logistics Group heeft SLS Benelux overgenomen. SLS, voluit Special Logistic Services BV, is specialist in Field Service Logistics en richt zich met name op serviceorganisaties binnen de Benelux. Vanuit de vestigingen in België en Nederland ondersteunt SLS organisaties met een Field Service bij de uitvoering van tijdkritische distributie, opslag en retourlogistiek van onder andere service parts en supplies.

SLS is onderdeel van ESLA (European Service Logistics Association), een exclusief Europees samenwerkingsverband gericht op nachtdistributie en service-logistiek. De activiteiten en strategie passen goed bij die van Base Logistics, dat met de aankoop haar positie op het gebied van Field Service in de Benelux versterkt. De overname geeft Base Logistics via samenwerkingsverband ESLA bovendien toegang tot een fijnmazig Europees Field Service-netwerk.

 

CEO Robin Voet van Base Logistics over de acquisitie: 'Onze organisaties werken al een tijdje met elkaar samen en ik ben onder de indruk geraakt van de professionaliteit van het SLS-team. We hebben als organisaties een goede match.' Volgens Voet is de samenwerking tussen de twee bedrijven uitstekend. 'Onze Service Parts Logistics-divisie is gespecialiseerd in logistieke oplossingen voor met name high-techbedrijven. De services die SLS biedt in de Benelux en waar Base Logistics gebruik van maakt, zijn een belangrijke toevoeging aan het complete dienstenpakket van de groep.'

 

Tweede overname

SLS is het tweede bedrijf dat wordt opgenomen in Base Logistics Group, nadat in 2017 HealthLink Europe al werd toegevoegd. Base Logistics Group beschikt inmiddels over ongeveer 65.000m2 aan opslagruimte in Memphis (Verenigde Staten), Den Bosch, Rosmalen, Waalwijk en Moerdijk waar tijdkritische goederen zoals spare parts worden opgeslagen. 

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren