Zoeken
 
 

CO2-laser markeert 45.000 trapistjes per uur


Houten, 20 februari 2019
De abdij van Westmalle is wereldwijd beroemd om zijn trappistenbier. Bij een capaciteit van ongeveer 45.000 33 cl-flesjes per uur is het belangrijk dat de lasercoderingen er ook razendsnel op staan. Met de D620i van Domino worden er 12 flesjes per seconde voorzien van een haarscherpe drieregelige codering. Daarnaast voorziet de Ax350i 3.000 75-cl flessen per uur van een codering.

Het D620i lasercodeersysteem voorziet de flesjes van een haarscherpe drieregelige codering. ‘Domino is behulpzaam en zeer oplossingsgericht', vertelt Jan Adriaensens, directeur productie. ‘Engineer Bjorn Verbeeck is daarnaast altijd om de hoek, wat zorgt voor een fijne samenwerking. Deze samenwerking is er al jaren en ook in 2018 hebben wij gekozen voor Domino met de nieuwste generatie CO2-lasers.'


Domino, is sinds 1978 specialist en producent van complete print-, markeer- en codeersystemen. Dat zijn inkjet-, laser-, print- en etiketteer-, en thermo transfer printtechnologieën, voor het aanbrengen van variabele en verificatiegegevens, barcodes en unieke traceerbaarheidscodes op producten en verpakkingen binnen een groot aantal industriële sectoren. Sinds 2015 is Domino een zelfstandige divisie binnen Brother Industries. Wereldwijd is het bedrijf actief in 120 landenwerken en werken er 2.600 mensen. Voor de Benelux is er een vestiging in Houten. De productielocaties bevinden zich in China, Duitsland, India, Zweden, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

 

Speciaal recept

Bij Westmalle wordt het trappistenbier gebrouwen volgens een speciaal recept met echte bloemenhop, waarbij de structuur van de bloem nog te zien is. Westmalle is een van de weinige brouwerijen die nog volgens dit traditionele recept brouwt.


In het ondergrondse rijpingsmagazijn, dat de ideale hergistingstemperatuur heeft, staan 120.000 kratten bier op rijping. Een essentieel onderdeel van het gehele proces is de codering van de flesjes. Zonder codering mag een fles de brouwerij namelijk niet verlaten.  

 

www.domino-printing.com/nl

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren