Zoeken
 
 

Immobel bouwt 'spectaculaire woontoren' in Frankfurt


Brussel, 23 januari 2019
Immobel strijkt neer in Duitsland en gaat een groene woontoren bouwen in Frankfurt. De Belgische projectontwikkelaar gaat bouwen aan het Eden-project. Eden moet volgens Immobel een van de weinige en spectaculairste woontorens van de Duitse stad worden.

De toren van 97 meter hoog, 27 verdiepingen en 263 appartementen met terrassen en groene gevel komt te staan in het hart van de stad tussen de centrale zakenwijk, het station en het beurs- en expositiecomplex. De bouw zal komende weken van start gaan. In 2022 moet de oplevering plaatsvinden. 


Met Eden mikt Immobel op de vraag vanuit het zakencentrum voor de huur van studio's en appartementen met één slaapkamer. De bevolking van Frankfurt groeit al 15 jaar aan, maar omdat er weinig is bijgebouwd is er volgens Immobel structurele schaarste aan woningen in de stad.


Voor het eerst

Immobel zet voor het eerst voet aan de grond in Duitsland. Het bedrijf is al aanwezig in België, Luxemburg, Polen, Spanje en Frankrijk. Uitvoerend voorzitter van Immobel Marnix Galle: 'De Duitse economie staat zeer sterk, vergeleken met de Europese context. In het kader van onze eerder aangekondigde strategie van geografische diversificatie ,valt de keuze dan ook logischerwijs op Duitsland. We willen er nog meer projecten op stapel zetten'.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren