Zoeken
 
 

Beaulieu Flooring Solutions verhoogt capaciteit in Russische fabriek voor vinylrollen


Wielsbeke, 18 december 2018
Beaulieu Flooring Solutions (BFS), dat zijn hoofdvestiging heeft in het West-Vlaamse Wielsbeke, kondigt aan dat het de productiecapaciteit voor vinylrollen in zijn JUTEKS Russische fabriek in Kameshkovo zal uitbreiden. Er wordt een tweede productielijn toegevoegd, die in bedrijf moet worden genomen tijdens het tweede kwart van 2020. De ingreep zal ook zorgen voor een aantal nieuwe jobs.

Volgens BFS is de Russische fabriek nu al een van de modernste productiefaciliteiten ter wereld voor vinylrollen. Het heeft momenteel een productiecapaciteit van ruim 30 miljoen vierkante meter per jaar en beschikt over een state-of-the-art eigen laboratorium ter plaatse. Vanuit Kameshkovo, in de regio Vladimir, bedient het een breed netwerk aan verdelers en richt het zich op klanten in de Russische Federatie, Oekraïne, Wit-Rusland, Kazakhstan, andere GOS-landen en ook Turkije en het Midden-Oosten.

 

In het gebied is JUTEKS een van de grootste producenten van vinylrollen. De producten zijn gebaseerd op grondstoffen van hoge kwaliteit en worden door klanten op prijs gesteld vanwege hun unieke ontwerpen en goede prijs/kwaliteit verhouding. De fabriek produceert diverse soorten vinylrolproducten, die bestemd zijn voor verschillende marktsegmenten.  

 

Diverse nieuwe warenhuizen geopend 

Sinds het de Russische fabriek verwierf in 2012 heeft Beaulieu Flooring Solutions geïnvesteerd in ondersteunende productiemogelijkheden, in samenwerking met een plaatselijke designstudio voor de creatie van regionaal geïnspireerde designs, vond het een plaatselijke verdeler en opende het een groot warenhuiscomplex voor grondstoffen en afgewerkte producten. In 2018 werden ook nieuwe warenhuizen geopend in Rusland (Sint-Petersburg) en Kazakhstan (Astana).


James Neuling, Vice President Beaulieu Flooring Solutions: 'De beslissing om te investeren in meer capaciteit is een geweldige manier om de tienjarige verjaardag van de fabriek te vieren en weerspiegelt ook ons geloof in de toekomst. De uitbreiding van BFS en de investeringen zijn volop aan de gang. In 2018 verhoogden we onze capaciteiten met twee nieuwe bevloeringsbedrijven (Beaulieu Canada en Beaulieu Australië) en we kijken enthousiast uit naar nieuwe mededelingen die we zullen kunnen maken in 2019.'  

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren