Zoeken
 
 

Desco opent 19de nieuwe Belgische vestiging


Zele, 3 oktober 2018
Desco, een groothandel in sanitair en verwarming, opende vorige maandag zijn 19de Belgische vestiging in het Oost-Vlaamse Zele. Het nieuwbouwcomplex omvat een toonzaal en afhaalmagazijn aan de Poldergotestraat (Wijnveld). Zowel voor particulieren als voor de installateur zet Desco op die manier in op een sterk lokaal aanbod en persoonlijke service. Voor de 20ste vestiging in Wallonië zijn de werken reeds gestart.

Met de opening van deze nieuwe vestiging blijft Desco trouw aan zijn filosofie: "Groeien en toch klein blijven." Dit doet het door het combineren van een familiale structuur met een sterk netwerk van lokale filialen. Vanaf 1 oktober beschikken de professionele installateurs in de omgeving van Zele en hun klanten dus over een nieuw servicepunt met toonzaal in de buurt. 


Spectaculaire groei 

Desco kende de afgelopen jaren een spectaculaire groei. Desco heeft nu 14 vestigingen in Vlaanderen en binnenkort 5 in Wallonië. Het 20ste filiaal en tevens grootste ankerpunt, zal eind 2019 geopend worden in Habay. In Zele zal het team 6 medewerkers tellen, onder leiding van Quentin Verbruggen.


Desco werd in 1947 opgericht als familiebedrijf en groothandel en is een leidende speler in de sector van sanitair en verwarming. Vandaag staat de vierde generatie aan het roer en telt het team ruim 350 medewerkers. De 20 vestigingen in België ondersteunen om en bij de 11.000 vaklui. Het assortiment omvat alle toepassingen voor badkamers, wellness, sanitair, ventilatie, verwarming en technieken. De groep wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Wijnegem.

 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren