Zoeken
 
 

ABB pakt uit met Ability Tour Benelux 2018


Zaventem, 3 oktober 2018
Vandaag de dag is digitalisering binnen de industriële sector essentieel om competitief te blijven. Meer en meer onderdelen van energie, industrie en infrastructuur worden met elkaar verbonden. Hierbij zijn innovatie en snelheid de belangrijkste succesfactoren. Daarom verzamelde ABB in eigen huis haar volledige digitale expertise en oplossingen onder de naam ABB Ability. Dit moet de klanten toelaten meer te weten en meer te bereiken, en dat samen met ABB.

Tijdens de herfst van 2018 deelt ABB zijn kennis tijdens een tour op vier verschillende locaties in België en Nederland. Dat zijn respectievelijk Nieuwegein (16 oktober), Gent (22 oktober), Genk (24 oktober) en Rotterdam (30 oktober). Gedurende de ABB Ability Tour komen onder meer de volgende vragen aan bod: hoe stoom je jouw bedrijf klaar voor de digitale toekomst, hoe kan ABB hiermee samen met de klant de transformatie aangaan en hoe kan samen de toekomst van industrie 4.0 gedefinieerd worden.


De ABB Ability Tour pakt niet enkel uit met keynote presentaties door Steven Van Belleghem en Sander Duivestein, maar organiseert ook Deep Dive - Ronde Tafels. Er zijn in totaal vier plenaire sessies, vier parallelsessies en er worden industriële internetoplossingen gepresenteerd.

 

Wat is ABB Ability? 

ABB Ability wordt omschreven als een verenigd en bedrijfstak-overstijgend digitaal aanbod, dat reikt van device naar edge naar cloud, met apparaten en systemen, oplossingen, services én een platform. Het stelt klanten in staat meer te weten en meer te bereiken, samen met ABB. 


Het houdt in dat er meer dan 210 industriële internetoplossingen worden voorgesteld: digitaal verbonden apparaten, systemen en digitale ondersteunende diensten. Het is daarnaast ook een industrieel internettechnologieplatform en een cloudinfrastructuur. Kortom, het gaat om een open, wereldwijd beschikbaar, digitaal-industrieel ecosysteem voor klanten, partners, leveranciers en ontwikkelaars, dat optimaal gebruik maakt van Microsoft Azure. 


Gratis inschrijving 

Wie zich wil laten inspireren kan dat gratis via een inschrijving vooraf. Met daarbij een waarschuwing: wacht niet te lang met aanmelden, want de plaatsen zijn beperkt. Inschrijven doe je op https://oneabb.formstack.com/forms/abb_abilitytour2018_registratie

ABB pakt uit met Ability Tour Benelux 2018 '
Onlangs installeerde ABB HVDC converter stations voor de efficiënte transmissie van hernieuwbare hydro-energie van opwekkingsstations in Tajikistan naar consumptiegebieden in Pakistan
1/1
 
 
print deze pagina
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 
 

Nieuws

 
 
 

Focus op bedrijven

meer...
Links Rechts
 
 

Uw product of dienst in de kijker?

Redenen om te adverteren:
   
 1. 
Onafhankelijke site en nieuwsbrief met een unieke redactie
 2. 
Bereikt brede doelgroep door verspreiding in gehele maakindustrie
 3.  Verzekert u van doeltreffend bereik bij duizenden zaakvoerders, productie- en aankoopverantwoordelijken
 4.
U kunt zich met een aantrekkelijke korting ook in de Nederlandse maakindustrie profileren